Támadják az édesanyát, akinek kislánya az édesség helyett a brokkolit választja

Forrás: Shutterstock -
édesanya anya brokkoli hozzászólás étkezés édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utálja az édes ízeket a pécsi édesanya, Györei Ancilla kislánya, Zoé. Erről egy videót is feltöltött az asszony az internetre, amely szinte az egész világot bejárta, 35 millióan látták. Ám nem csak pozitív kommenteket kapott, sokan támadták. 

Aranyos videót készített kislányáról, Zoéról a pécsi édesanya, Györei Ancilla. A kislány utálja az édességeket, a brokkoliért és a spenótért viszont rajong.

A közösségi oldalra feltöltött képsorokat nemcsak ismerőseik nézték meg, hanem mintegy 35 millió ember. Ám nemcsak pozitív kommentek érkeztek, sokan azt hiszik, hogy vasszigorral nevelik a lányukat.

„Sokan azzal vádoltak a kommentelők közül, hogy mi biztos betanítottuk ezt a kislányunknak, esetleg vasszigorral neveljük őt, de erről szó sincs” – mondta a Blikknek az édesanya. Hozzátette: gyermekük egészen pici korától kezdve nem szereti az édességet, a palacsintát is csak üresen eszi.

„Az almát és a banánt megeszi és a gyümölcspürét is megissza, de az igazi kedvencei a zöldségek. Hatalmas sláger nála a brokkoli és a spenót is, amelyek szerepeltek az ajándéklistán” – fogalmazott Györe Ancilla. Zoé a Mikulástól is inkább játékot kért.

5 nagyon is egészséges hozzávaló a karácsonyi sütikavalkádban http://www.life.hu/ez-zsir/20181206-egeszseges-hozzavalok-a-karacsonyi-sutemenyekben.htmlNem a süteményeket, csak a túlevést kell elkerülnünk karácsonykor. A sütikben ráadásul kifejezetten egészséges alapanyagok is vannak, amelyeknek élvezhetjük is jótékony hatásait, ha az imént említett mértékletesség elvét megtartjuk. Ez Zsír!OrigoRadics Gigi karácsonykor nem tud ellenállni a töltött káposztánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181213-radics-gigi-karacsonykor-nem-tud-ellenallni-a-toltott-kaposztanak.htmlKarácsonykor is vigyáz a vonalaira Radics Gigi, hiszen mindig is dundi kislány volt. Ám igyekszik nem számolni a kalóriákat, édesanyja főztjének nem tud ellenállni. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin jövőre 10 kilót akar lefaragni testvéréről, Virágrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181213-gaspar-evelin-jovore-10-kilot-akar-lefaragni-testvererol-viragrol.htmlNemcsak Bea asszony és Győzike, hanem nagyobbik lányuk, Evelin is rengeteget fogyott idén. A plusz kilók leadása egyedül Virágnak nem jött össze a családban. Ez Zsír!OrigoTóth Gabi 11 kilót fogyott: meg is mutatta karcsú alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181213-toth-gabi-11-kilot-fogyott-meg-is-mutatta-karcsu-alakjat.htmlTóth Gabi egész alakos fotón mutatta meg, mennyit fogyott idén. Ez Zsír!--Szinetár Dóra elképesztően csinos új fotóján, sokat fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181213-szinetar-dora-elkepesztoen-csinos-uj-fotojan.htmlÚgy tűnik, elképesztő formában van Szinetár Dóra. Legújabb fotóján bombaalakot villantott. Ez Zsír!OrigoÍme egy gyakorlat, amivel 300 kalóriát égethetsz 30 perc alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181212-ime-egy-gyakorlat-amivel-300-kaloriat-egethetsz-30-perc-alatt.htmlA mozgás elengedhetetlen, ha fogyni, izmosodni szeretnénk. A megfelelő gyakorlatot azonban sokszor nehéz kiválasztani. Mutatunk egyet, amellyel akár 300 kalóriát is elégethetsz 30 perc alatt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.