Köllő Babett Cseke Katinka Polgár Tünde luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka hihetetlen átalakuláson ment keresztül, ebben nagy segítségére voltak a barátnői: Köllő Babett és Polgár Tünde. 

Cseke Katinka fogyását legjobb barátnői támogatták, akik nem mások, mint a Feleségek luxuskivitelben szereplői: Polgár Tünde és Köllő Babett.

Cseke Katinka nagyon dögös lett Forrás: Cseke Katinka / Facebook

Ők annak örülnek, ha boldog vagyok, és most látják rajtam, hogy jólesik harminc kilóval vékonyabb csajnak lenni”

Borsnak

Végigéltem vele nehezebb időszakokat is, amikor nem volt elégedett magával, és most azt látom, hogy szárnyal.

ValóVilág 9: VV Adri nyerte a párbajt, Krisztián kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20181217-valovilag-9-vv-adri-nyerte-a-parbajt-krisztian-kiesett.htmlMagára tetette a jeleket VV Krisztián, úgy tűnt, biztos benne, hogy ő tér vissza a villába a párbaj után. VV Adrit hívta ki, ám végül a lányt szavazták vissza a nézők. TV + Sztárok--Nem tudták eloltani a tüzet a Sztárban Sztár stúdiójában, tűzoltót hívtakhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-nem-tudtak-eloltani-a-tuzet-a-sztarban-sztar-studiojaban-tuzoltot-hivtak.htmlVölgyesi Gabi produkciója után az egyik tüzes látványelem nem aludt ki, félő volt, hogy valami baj lesz. Tűzoltóknak kellett közbeavatkozni. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs szívesen részt venne egy vadászatonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sebestyen-balazs-szivesen-reszt-venne-egy-vadaszaton.htmlSebestyén Balázs hajlandó volna árnyalni a vadászokról alkotott véleményét, méghozzá úgy, hogy elmegy egyszer gyermekével együtt egy vadászatra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLabancz Lilla feneke még a karácsonyfáról is elvonja a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-labancz-lilla-feneke-meg-a-karacsonyfa-mellett-is-elvonja-a-figyelmet-foto.htmlLabancz Lilla olyan kerek feneket villantott, amilyen nincs is... TV + SztárokOrigoSári Évi lett a második a Sztárban Sztár hatodik szériájának döntőjében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sari-evi-lett-a-masodik-a-sztarban-sztar-hatodik-szeriajanak-dontojebenvideo.htmlMinden zsűritag Sári Évit akarta győztesnek a Sztárban sztárban, mégis Freddie győzött. TV + SztárokOrigoÍgy énekli John Lennon fia, Sean Lennon az édesapja karácsonyi daláthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-igy-enekli-john-lennon-fia-sean-lennon-az-edesapja-karacsonyi-dalat.htmlSean Lennon a Saturday Night Live show vendége volt, ahol több híres énekessel együtt énekelte el édesapja, John Lennon híres karácsonyi dalát, a Happy Christmast. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.