Rákóczi Feri 30 kilót fogyott

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fogyás Rákóczi Ferenc futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri sosem volt a sportok megszállottja, de néhány éve életmódváltásba kezdett, aminek meg is lett az eredménye: mára már 30 kilótól szabadult meg.

A Rádió 1 műsorvezetője, Rákóczi Feri két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy változtat az életén, ennek eredménye igen látványosra sikerült. Feri, habár azelőtt nem volt a sportok nagy rajongója, elkezdett futni, így néhány hónapon belül le is adott 15 kilót, azóta pedig további 15-től szabadult meg.

"Egyszer csak ilyen életközépi válságban elhatároztam, hogy kipróbálom, milyen az, ha az ember lefut egy kilométert. Letöltöttem egy applikációt, ami azt mondta, hogy "fuss 1 percet". Aztán ebből lett öt kilométer, aztán tíz, huszonegy, negyvenkettő" - idézi a Femina Rákóczi Ferit, aki a NőComment felvételén beszélt az életmódváltásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.