Julia Roberts fogyás forgatás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak a rajongók, Julia Roberts ugyanis két ruhaméretnyit fogyott.

Nyár eleje óta 15 kilót fogyott Julia Roberts. Ezt a színésznő egy interjúban meg is erősítette, elmondása szerint két ruhamérettel kisebbet hord most. Azt mondja, nem beteg, nem kell aggódni, a legújabb filmje miatt olvadnak róla a kilók, ugyanis rengeteget mozog, és a sok munka miatt az étkezései is néha-néha kimaradnak. Azonban nem mindenki hiszi el ezt a sztorit: a rajongók szerint a színésznő a féltestvére öngyilkosságába fogyott bele, sok rokon Juliát is hibáztatja a testvére tettéért - írja a Femcafé.

Julia Roberts lábai elképesztően vékonyak Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Pg/Bauergriffin.Com / Mega
Válásáról vallott Pély Barnahttp://www.life.hu/sztarok/20181222-valasarol-vallott-pely-barna.html15 év együttlét után, fél éve szakított Pély Barna és Galambos Dorina. Az egykori házastársak egy közelményben tudatták a hírt rajongóikkal, azóta egyikük sem szólalt meg a témában. Pély Barna most mégis megtörte a csendet.TV + SztárokOrigoKonyhafőnök VIP: Király Péter lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20181222-konyhafonok-vip-kiraly-peter-lett-a-gyoztes.htmlHatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője, Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!TV + SztárokOrigoMegszólalt a válásával kapcsolatban Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20181218-hivatalosan-is-vege-hujber-feri-hazassaganak.html15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori énekesnője jelentette be Facebook-oldalán – írja a Blikk. TV + SztárokOrigoÍgy énekli John Lennon fia, Sean Lennon az édesapja karácsonyi daláthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-igy-enekli-john-lennon-fia-sean-lennon-az-edesapja-karacsonyi-dalat.htmlSean Lennon a Saturday Night Live show vendége volt, ahol több híres énekessel együtt énekelte el édesapja, John Lennon híres karácsonyi dalát, a Happy Christmast. TV + SztárokOrigoX-Faktor: ezért üzent a Stolen Beat élő adásban Schobert Laránakhttp://www.life.hu/sztarok/20181216-ezert-uzent-a-stolen-beat-elo-adasban-schobert-laranak.htmlAz X-Faktor idei második helyezettje a Stolen Beat lett. ByeAlex csapata élő adásban üzent Schobert Norbi lányának, Larának, de nem is akármiért. A csapat énekese, Buzás Bence elmondta, miért kellett bemondania az üzenetét, valamint azt is elárulta, mit gondol a második helyezésükről. TV + SztárokOrigoEnnyivel drágul a hal karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/20181216-ennyivel-dragul-a-hal-karacsonyra.htmlElegendő hal lesz az idén az ünnepekre a közepesnek mondható haltermés ellenére. Az árak tavalyhoz képest csak mintegy 5-7 százalékkal emelkednek - közölte a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-Hal) szóvivője. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.