Zámbó Jimmy fogyás fiú zámbó adrián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően lefogyott Zámbó Jimmy legkisebb fia. Adrián 30 kilótól szabadult meg.

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián gyermekkora óta küzdött a túlsúllyal, tavaly azonban megfogadta, ideje életmódot váltania és lefogynia. Kitartásának meg is lett az eredménye, immár 30 kilótól szabadult meg.

Tulajdonképpen 115 kiló környékéről indultam, 175 centi magas vagyok. Olyan 75–80 kiló az ideális, most 80 kilóra fogytam le. Az ünnepek alatt egy pici visszacsúszott... Köztudott, hogy kisgyerekkorom óta túlsúllyal küzdök. Igazából sok próbálkozásom volt, több-kevesebb sikerrel és tavaly jött az elhatározás, hogy akkor én ezt meg fogom csinálni. Ez annyira nem volt nehéz, egy idő után szokássá válik, hogy lemegy az ember edzeni, egészségesen étkezik, megpróbál odafigyelni ezekre és magától elindul ez a folyamat. Szerencsére nem egészségi probléma állt a háttérben, csak nagyon hízékony vagyok” – nyilatkozta a TV2 Mokkájában.

Királyné lehet Katalin hercegnébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-kiralyne-lehet-katalin-hercegnebol.htmlKatalin hercegné állítólag tudatosan készül arra, hogy királyné legyen. TV + Sztárok--Pszichológiai előadásokat tart Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190107-pszichologiai-eloadasokat-tart-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea pszichológiai előadásokat tart, mióta eltűnt a képernyőről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSoma Mamagésa egykor sokat szexelt, de ma már monogám kapcsolatban él (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190107-soma-mamagesa-egykor-sokat-szexelt-de-ma-mar-monogam-kapcsolatban-el.htmlSoma Mamagésának sikerült megint meglepnie mindenkit kijelentésével: elárulta, ő már annyi intim viszonyt folytatott, hogy teljesen megváltozott. TV + Sztárok--Így köszöntötte fel Gianni feleségét, Debreczeni Zitát a születésnapján – szerelmes szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-igy-koszontotte-fel-gianni-feleseget-debreczeni-zitat-szuletesnapjan-szerelmes-szavak.htmlMa ünnepli 38. születésnapját Debreczeni Zita. Gianni Annoni szerelmes szavakkal köszöntötte imádott feleségét. TV + SztárokOrigoTolvai Reni megmutatta kerek fenekét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-tolvai-reni-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlTolvai Reninek újra van ideje edzőterembe járni. Ebből az alkalomból egy szexi fotót is megosztott Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoPeller Anna esküvői fotót posztolt: a nászéjszakájuk előtt készült a képhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-peller-anna-eskuvoi-fotot-posztolt-a-naszejszakajuk-elott-keszult-a-kep.htmlA vasárnap a nosztalgiáé: Peller Anna is régi képet posztolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.