Ezt jelenti a csirkemell fehér csíkozottsága

Forrás: Shutterstock -
csirkemell Fehér csík
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világon fogyasztják a csirkemellet, és mivel ez egy egyszerűen és változatosan elkészíthető hús, nagyon sokat eszünk belőle. A tömegtenyésztés hatására azonban sok változás következett be, erre utalnak a fehér csíkok a csirkemellen, amelyek nem jelentenek jót.

Változatosan elkészíthető és egészséges, ezért nem meglepő, hogy nagyon népszerű a csirke és főként a csirkemell. De mivel nagyon sokat fogyasztunk belőle, egyre többet kell tenyészteni, ez pedig hatással van a hús minőségére. A rossz körülmények között tartott állat húsa pedig már nem olyan egészséges, mint amilyen eredetileg volt. Erre utal a csirkemell fehér csíkozottsága is.

Ezt jelenti csirkemell fehér csíkozottsága Forrás: Shutterstock

A tömeges termelés miatt az állatokat gyors növekedésre ösztönzik, ezért sokkal zsírosabbak lesznek. A csirkemellen megjelent fehér csíkok erre utalnak. Normális esetben ugyanis ez a rész meglehetősen sovány, maximum az oldalán található némi zsír, de manapság már nem: a fehér csíkok több zsírt jelentenek, és negatívan befolyásolják a hús minőségét is. Persze ezért nem kell kidobni, de ha tehetjük, válogassuk meg, mit vásárolunk – írja a Mirror.

Karfiolhummusz: vegán, gluténmentes és alacsony szénhidráttartalmú finomsághttp://www.life.hu/ez-zsir/20190111-karfiol-hummusz-vegan-glutenmentes-alacsony-szenhidrattartalmu-igy-keszul.htmlA hummusz használható szendvicskrémként, önmagában például grillezett zöldségekkel, de készítheted mártogatósnak, vagy akár egy pitát is megkenhetsz vele, majd mehet is hozzá a többi finomság ízlés szerint. A hummusz eredetileg csicseriborsóból készül, ami egyébként rendkívül egészséges és kiváló fehérjeforrás. Most mégis mutatunk egy szintén nagyszerű receptet, egy alternatívát, mégpedig karfiolból. Ez Zsír!OrigoA 317 kilós Casey King egész nap videojátékozik, és addig eszik, amíg meg nem hal http://www.life.hu/ez-zsir/20190112-a-317-kilos-casey-king-egesz-nap-videojatekozik-es-addig-eszik-amig-meg-nem-hal.htmlA 34 éves gamer nem tud sem dolgozni, sem fürdeni magától. Még a ruhái is túl szűkek, ezért egész nap meztelenül játszik. Édesapja segíti őt, de mindezek ellenére nem akar leállni az evéssel. Ez Zsír!OrigoRuby Tuesday Matthews modell elárulta karcsúságának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190111-ruby-tuesday-matthews-modell-elarulta-karcsusaganak-titkat.htmlA kétgyermekes édesanya, Ruby Tuesday Matthews modell elárulta, hogyan tudta fenntartani 54 kilogrammos súlyát, mielőtt megszülettek a gyermekei. A válasza sokkoló volt. Ez Zsír!--Gyógyteák téli betegségek ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-5-immunerosito-gyogytea-a-teli-betegsegek-ellen.htmlJavában benne vagyunk a januárban, ezzel együtt a téli betegségek időszakában. A meghűlés, a nátha, legrosszabb esetben pedig az influenza is fenyeget bennünket, de sokkal jobb esélyekkel indulunk, ha az immunrendszerünket feltuningoljuk egy kicsit. Íme 5 tea, ami kifejezetten támogatja az immunrendszert, illetve hatékonyan használható a megfázásos tünetek enyhítésére. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi elárulta, mennyire van kibékülve a testévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-schobert-norbi-elarulta-mennyire-van-kibekulve-testevel.htmlFélmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára Schobert Norbi. A fitneszguru a képhez tartozó bejegyzésben leírta, sokkal jobban is kinézhetne. Ez Zsír!OrigoLarion Zoé bikiniben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-larion-zoe-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlGyakran mutatja meg gyönyörű idomait Larion Zoé, aki a téli hidegben most is egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.