Keressük 2018 legnagyobb átalakulóját. Jelentkezz és nyerj!

fogyás izomtömeg-növelés sportteljesítmény biotechusa2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódot váltottál, és sikerült lefogynod? Elhatároztad, hogy sokkal erősebb, fittebb leszel, és véghez is vitted? A fejedbe vetted, hogy elérsz valamit a sport területén, és valóra is váltottad? Ha 2018 számodra is emlékezetes év volt, várjuk jelentkezésedet a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjátékra. 

A zsűri három kategóriában várja azok jelentkezését, akik 2018-ban túlléptek a saját határaikon, és sikersztorijuk mások számára is követendő példa lehet:

  • fogyás
  • izomtömeg-növelés
  • sportteljesítmény

Válaszd ki a kategóriát, amelyben elismerést szereztél az elmúlt évben, és töltsd fel átalakulásod, sikered történetét. Ehhez várjuk az előtte-utána fotókat, és azt is megírhatod, milyen táplálékkiegészítők segítettek az utadon. A beküldött történeteket egy 3 fős zsűri bírálja el. A fogyás kategóriát Kiss Virág fitneszvilágbajnok, az izomtömeg-növelést Németh Bálint profi fitneszversenyző, a sportteljesítményt pedig Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnok képviseli.

Keressük 2018 legnagyobb átalakulóját. Jelentkezz és nyerj! Forrás: BioTechUSA

Jelentkezz február 3-ig,

és nyerd meg a három fődíj egyikét, egy 100 ezer forint értékű BioTechUSA vásárlási utalványt. A zsűri különdíjasokat is választ, akik 20 ezer forint értékű utalványt kapnak, ráadásként pedig 20 ajándékcsomagot is kisorsolnak. A verseny lezárását követően hozzuk a nyertes és a különdíjas sztorikat. Mutasd meg magad, inspirálj másokat, és nyerj! Jelentkezni ezen a linken tudsz.

A cikket a BioTechUSA támogatta.

Így fogyott le a 172 kilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190118-igy-fogyott-le-a-172-kilos-anyuka-cristina-mcclaren.htmlSzülei válása következtében lett érzelmi evő Christina McClaren, aztán csak fiatal anyukaként jutott el oda, hogy változtatnia kell. Ekkor már 172 kiló volt, és egy szimpla terpeszugrást sem tudott megcsinálni. Ismerd meg Christina történetét! Ez Zsír!OrigoSuperman-fekvőtámasz: te meg tudnád csinálni? http://www.life.hu/ez-zsir/20190116-superman-fekvotamasz-igy-csinald-meg.htmlHa valami izgalmas kihívásra vágysz a sport területén, próbáld ki magad a Superman-fekvőtámaszban, amit elsajátítva tényleg igazi szuperhősnek érezheted magad. Mutatjuk a módszertanát! Ez Zsír!OrigoNem elégedett meg azzal, hogy vékony, izmos akart lennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190116-katie-crewe-eletmodvaltasanak-tortente.htmlKorábban azt gondolta, normális, hogy mindennap fáradt és erőtlen. Aztán elkezdett sportolni, és megváltozott vele a világ. Ismerd meg Katie Crewe történetét! Ez Zsír!Origo223 kiló volt, ma már Ironman versenyeken indul az apukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190111-marcus-cook-223-kilo-volt-ma-mar-ironman-versenyeken-indul.htmlMarcus Cook élete egy megrendítő beszélgetés hatására vett fordulatot, amikor már 223 kilót nyomott. Életmódváltásának köszönhetően most viszont Ironman versenyeket teljesít, és jobban érzi magát, mint valaha. Ismerd meg Marcus történetét! Ez Zsír!OrigoGyógyteák téli betegségek ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-5-immunerosito-gyogytea-a-teli-betegsegek-ellen.htmlJavában benne vagyunk a januárban, ezzel együtt a téli betegségek időszakában. A meghűlés, a nátha, legrosszabb esetben pedig az influenza is fenyeget bennünket, de sokkal jobb esélyekkel indulunk, ha az immunrendszerünket feltuningoljuk egy kicsit. Íme 5 tea, ami kifejezetten támogatja az immunrendszert, illetve hatékonyan használható a megfázásos tünetek enyhítésére. Ez Zsír!OrigoNapi 10 perc ugrókötelezés a tökéletes alakért – így csináldhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190104-napi-10-perc-ugrokotelezes-a-tokeletes-alakert.htmlHa megfogadtad, hogy idén többet mozogsz, de nem szeretnél egyből drága sportfelszerelésekbe beruházni, vegyél egy ugrókötelet. Amellett, hogy a legolcsóbb mozgásforma, a legjobb kardióedzés. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.