terhességi csík has Photoshop terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatgyermekes életmód-tanácsadó édesanyát bántanak a közösségi oldalon: a kommentelők szerint retusálni kellene a hasán lévő terhességi csíkokat.

Úgy döntött, nem akar plasztikáztatni, bátran vállalja a külsejét. Sok édesanya felnéz rá, és követendő példának tartják. Természetesen azonban akadnak kritikusai is, akik szerint szép és jó, amit tesz, ugyanakkor retusálni kellene a hasát, ha már egy igen népszerű, több mint 150 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalt vezet.

Szerencsére a férje, Julius, aki hasonló életmódot követ, mindig a felesége mellett áll, szépnek és csinosnak tartja őt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What would you like to achieve in 2019? (Tell us in the comments) @sharnyandjulius

Sharny and Julius (@sharnyandjulius) által megosztott bejegyzés,

Éld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelsz, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott le a 172 kilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190118-igy-fogyott-le-a-172-kilos-anyuka-cristina-mcclaren.htmlSzülei válása következtében lett érzelmi evő Christina McClaren, aztán csak fiatal anyukaként jutott el oda, hogy változtatnia kell. Ekkor már 172 kiló volt, és egy szimpla terpeszugrást sem tudott megcsinálni. Ismerd meg Christina történetét! Ez Zsír!OrigoSuperman-fekvőtámasz: te meg tudnád csinálni? http://www.life.hu/ez-zsir/20190116-superman-fekvotamasz-igy-csinald-meg.htmlHa valami izgalmas kihívásra vágysz a sport területén, próbáld ki magad a Superman-fekvőtámaszban, amit elsajátítva tényleg igazi szuperhősnek érezheted magad. Mutatjuk a módszertanát! Ez Zsír!OrigoDiétázni kezdett Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190119-dietazni-kezdett-erdelyi-monika-musorvezeto.htmlSzakemberrel állíttatott össze étrendet és komoly diétába fogott Erdélyi Mónika. A műsorvezető a bikiniszezonra szeretné formába hozni magát. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huHa kókuszolajjal kened be az avokádó húsát, nem barnul meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190116-ha-kokuszolajjal-kened-be-az-avokado-husat-nem-barnul-meg.htmlHa kókuszolajjal bekenjük a félbevágott avokádó húsát, nem fog bebarnulni. Ez Zsír!OrigoA telt nők is lehetnek szépek: ezt szeretné bizonyítani alkotásaival egy Photoshop-művészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190115-a-telt-nok-is-lehetnek-szepek-ezt-szeretne-bizonyitani-alkotasaival-egy-photoshop-muvesz.htmlEgy Photoshop-művész az alkotásain keresztül szeretné bebizonyítani, hogy a szépség nem méretfüggő. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.