Jessica Rihal bebizonyítja, hogy 136 kilósan is lehet jógázni

plus size Jessica Rihal jóga sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jógázni akart a plus size méretű, 136 kilós Jessica Rihal. Úgy vette észre, hogy sok oktató nem hajlandó vele foglalkozni a méretei miatt, így saját kurzust indított. 

Súlycsökkentő céllal próbálta ki a jógát Jessica Rihal, de szerette volna a szorongását és a depresszióját is csökkenteni. Ám úgy vette észre, hogy sok oktató nem hajlandó vele foglalkozni, ezért pedig a méretei a felelősek.

Szomorúan szembesült azzal is, hogy számos pózt nem tud megcsinálni, szintén súlya miatt. Volt olyan oktató, aki segített neki ebben, a méreteihez alakította a gyakorlatokat, ám a legtöbben rá sem akartak nézni - írja az Independent.

Így ő maga lett jógaoktató, hogy segítsen a hozzá hasonló helyzetben lévőknek. Igyekszik erőt adni azoknak, akik plus size méretekkel szeretnének jógázni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.