életmódváltás sport biotechusa2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – keressük 2018 leginspirálóbb sikertörténeteit. Jelentkezz te is, töltsd fel az átalakulásod történetét február 3-ig a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjátékra. Hogy jobban képbe kerülj, most bemutatjuk az egyes kategóriákat képviselő zsűri tagjait.

Fogyás – Kiss Virág fitneszvilágbajnok

  • Mire vagy a legbüszkébb, amit elértél a sport területén?

A világbajnoki címemre és arra, hogy kétszer is sikerült első helyezést szereznem az Arnold Classic Europe versenyen, ami egy Arnold Schwarzenegger nevét viselő és tulajdonában lévő kontinentális versenysorozat. Ezek eredményeképpen két éve sikerült megszereznem a profi kártyát a Bikini Fitness kategóriában. Nagyon büszke vagyok arra, hogy megalapítottam a Kiss Virág-Lekli Team nevet viselő sportegyesületemet, ahol jelenleg 45 igazolt versenyzőnk van.

  • Szerinted miért kell mindenkinek megtapasztalnia, hogy milyen önmagunkat legyőzni?

Ha kitűzünk egy célt, azt csak akkor tudjuk elérni, ha van bennünk elegendő akaraterő, kitartás és alázat, ezek mind formálják a jellemünket. A sikereinkhez mindig vissza tudunk nyúlni és abból erőt meríteni, hiszen ha egyszer már sikerült, úgy legközelebb is sikerülhet!

  • Mit jelent számodra egészségesen élni?

Számomra ez egy életforma, immáron kilencedik éve élek így. Most már nemcsak a szűk környezetemet, elsősorban a családot és a barátokat motiválom egy egészségesebb és teljesebb életre, rengeteg embert segítek és támogatok tippekkel, ötletekkel, komplett étrenddel, hogy egy fittebb útra lépjenek.

Izomtömeg-növelés – Németh Bálint profi fitneszversenyző

  • Mire vagy a legbüszkébb, amit elértél a sport területén?

Jelenleg a profi kártyára, amit tavaly sikerült megszereznem Men's Physique kategóriában, így 22 évesen profi versenyző lettem. Feltehetően nem ez a teljesítmény lesz az, amire egész életemben a legbüszkébb leszek, hiszek abban, hogy felül tudom majd múlni ezt a fantasztikus eredményt.

  • Szerinted miért kell mindenkinek megtapasztalnia, hogy milyen önmagunkat legyőzni?

Úgy gondolom, az élet bármely területén felhasználhatjuk azokat a tapasztalatokat, amiket önmagunk legyőzésével élünk meg. A célok és határok természetesen mindenkinél különbözőek, azonban ha folyamatosan képesek vagyunk felülmúlni az addigi énünket, egyszerűen megállíthatatlanok leszünk, bármiről is legyen szó.

  • Mit jelent számodra egészségesen élni?

Az egészséges életmód nálam a sporttal kezdődött, aztán rájöttem, hogy nem csak erről szól az egészség. Szükségünk van lélektani egyensúlyra, szerelemre, szeretetre, különböző olyan ingerekre és hatásokra, amik a lelkünket melengetik, amik erőt adnak a mindennapokban és folyamatos lendületet biztosítanak nekünk a jövőben. A legpragmatikusabban úgy tudnám megfogalmazni az egészséges életmódot, hogy nem más, mint belső homeosztázis, azaz belső egyensúly.

Sportteljesítmény – Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnok

  • Mire vagy a legbüszkébb, amit elértél a sport területén?

A legbüszkébb a 2009-ben szerzett világbajnoki címemre vagyok, ahol nemcsak első helyezett lettem, de világcsúcsot is sikerült felállítanom.

  • Szerinted miért kell mindenkinek megtapasztalnia, hogy milyen önmagunkat legyőzni?

Számomra önmagunk legyőzése elsősorban a hétköznapok legyőzését jelenti. Kora reggel felkelni és elmenni edzeni. Küzdelem, hogy jobbak és jobbak legyünk. Küzdelem a kilókkal. Harc a percekért, a kilométerekért. Ez mind-mind megacélozza a testet és a lelket.

  • Mit jelent számodra egészségesen élni?

Sokak számára ez az egészséges táplálkozást jelenti, számomra azonban ennél sokkal több, egy életforma. A sport, a helyes táplálkozás és táplálékkiegészítés összessége.

Jelentkezz!

Küldd el sikertörténeteddel február 3-ig ezen a linken keresztül. A zsűri a verseny lezárását követően hirdet győzteseket. A három fődíj egy-egy 100 ezer forint értékű BioTechUSA vásárlási utalvány, a különdíjasok pedig 20 ezer forint értékű utalványt kapnak. Jelentkezz és nyerj!

A cikket a BioTechUSA támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.