5 élelmiszer, amit illessz be az étrendedbe, ha lapos hasra vágysz

Forrás: Shutterstock -
fogyás élelmiszer lapos has
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapos hasra vágysz? Akkor illeszd be az étrendedbe a következő élelmiszereket!

Tejsavófehérje

A tejsavófehérje képes elnyomni az étvágyat és teltségérzetet okoz. Kevés kalóriát tartalmaz, ráadásul csak sokára éhezünk meg tőle. Elősegíti továbbá a zsírégetést, tehát fogyaszt is.

Csilipaprika

A fűszeres ételek képesek 20 százalékkal meggyorsítani az anyagcserét. Emellett a csilipaprikában lévő kapszaicin elősegíti a fogyást és javítja a szív egészségét.

Gyömbér

A gyömbér fogyasztásával teltségérzet érhető el, ezáltal később éhezünk meg, tehát elősegíti a fogyást. Kutatások bizonyították, hogy ez a szuperélelmiszer javítja a zsírégetést és a szénhidrát megemésztését, valamint szabályozza az inzulinszintet.

Lapos has edzés nélkül? Nem lehetetlen Forrás: Shutterstock

Kókuszolaj

Kutatók kiderítették, hogy anyagcsere-javító hatása van a kókuszolaj fogyasztásának. Arra ösztönzi a szervezetet, hogy tárolás helyett inkább elégesse a kalóriákat.

Papaya

Igazi szuperélelmiszer a papaya. A gyümölcs gazdag C- és E-vitaminban, valamint antioxidánsokban. Érdemes ezt nassolni csokoládé helyett, hiszen nagyon kevés benne a kalória, ráadásul nem is puffasztja a gyomrot – írja a DailyStar.

Éld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelsz, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!OrigoA genetikán múlik, hogy ki sovány és ki hízékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190129-a-genetikan-mulik-hogy-ki-sovany-es-ki-hizekony.htmlKülföldi kutatók megállapították, hogy tényleg a genetikán múlik, hogy ki sovány és ki hízékony. Ez Zsír!AFPKeressük 2018 legnagyobb átalakulóját: bemutatjuk a zsűrithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190128-keressuk-2018-legnagyobb-atalakulojat-bemutatjuk-a-zsurit.htmlHárom kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – keressük 2018 leginspirálóbb sikertörténeteit. Jelentkezz te is, töltsd fel az átalakulásod történetét február 3-ig a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjátékra. Hogy jobban képbe kerülj, most bemutatjuk az egyes kategóriákat képviselő zsűri tagjait. Ez Zsír!OrigoKatalin hercegné nagyon karcsú, rengeteget fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190123-katalin-hercegne-nagyon-karcsu-rengeteget-fogyott.htmlFriss fotók készültek Katalin hercegnéről, aki a napokban egy újabb nyilvános eseményen vett részt. A róla készült fotókon jól látszik, hogy rettentően lefogyott. Ez Zsír!--Gyermekével edz Nagy Adrihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190123-gyermekevel-edz-nagy-adri.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Nagy Adri, hogyan hozza magát formába a szülés után. Az énekesnő a lehető legaranyosabb edzőtársat találta meg maga mellé. Ez Zsír!OrigoJessica Rihal bebizonyítja, hogy 136 kilósan is lehet jógáznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190125-jessica-rihal-bebizonyitja-hogy-136-kilosan-is-lehet-jogazni.htmlJógázni akart a plus size méretű, 136 kilós Jessica Rihal. Úgy vette észre, hogy sok oktató nem hajlandó vele foglalkozni a méretei miatt, így saját kurzust indított. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.