Meghan hercegné is küzdött a súlyával, nem mindig volt ilyen vékony

súly karcsú fogyás Meghan Markle Meghan hercegné hízás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már Harry herceg bájos feleségeként ismerjük a mindig tökéletes megjelenésű Meghan hercegnét. Ám régebbi fotói arról árulkodnak, ő sem volt mindig nádszálvékony, és a pózolás tudománya sem volt mindig a kisujjában. 

Kifogástalan a stílusa és a megjelenése Meghan hercegnének, akinek szettjeit világszerte másolják rajongói. Ám amikor még nem Harry herceg feleségeként, hanem Meghan Markle színésznőként ismerte a nyilvánosság, ő is követett el stílusbakikat, sőt, azt is láthatjuk, hogy nem mindig volt olyan karcsú, mint most – szúrta ki a Gala.de.

Hiába, a hírességeknek is meg kell küzdenie a plusz kilókkal, ám a hírek szerint a várandós hercegné most már fontosnak tartja az egészséges életmódot, ami az alakján is meglátszik. Ezt a szemléletet igyekszik bevinni férje, Harry herceg hétköznapjaiba is.

Íme egy lazább Meghan Markle, amikor még nem ügyelt annyira a pózolás tudományára:

Meghan Los Angelesben évekkel ezelőtt Forrás: WireImage for Kari Feinstein PR/Jean-Paul Aussenard

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.