Sütő Enikő elképesztő alakot villantott fürdőruhában

alak modell Sütő Enikő fürdőruha csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem lehet panasz az 59 éves modell, Sütő Enikő alakjára és külsejére. Most fürdőruhában mutatta meg magát. 

A Fabulon naptejet reklámozó plakátjával lett az egész ország számára ismert Sütő Enikő manöken neve. A modell ma már 59 éves, de még mindig tökéletes alakkal büszkélkedhet.

Most fekete fürdődresszben mutatta meg, hogy az 50. születésnapján túl is lehet észbontóan csinos valaki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#movement #motivation #sport #beauty #pleasure ‍♂️

dr Sütő Enikő (@enikosuto_official) által megosztott bejegyzés,

Sikertörténet: 65 kilót fogyott az étrendje átalakításávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190130-ashley-javar-64-kilot-fogyott-az-etrendje-megvaltoztatasaval.htmlAshley Javar már ötéves korában tudta, hogy túlsúlyos, de közel húsz évnek kellett eltelnie, hogy ezen változtatni tudjon. A kórházban eltöltött napok, a kiszolgáltatottság ébresztették rá, hogy nem mehet ez így tovább. Ismerd meg Ashley történetét! Ez Zsír!OrigoA húszévesek is megirigyelhetnék a nyugdíjaskorú férfi testét – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190130-huszevesek-testevel-buszkelkedhet-a-nyugdijas-koru-ferfi.htmlA 60 esztendős Clayton néhány éve vágott bele a testépítésbe és most jobban néz ki, mint valaha. Ez Zsír!-- rémisztően néz kiCeline Dionra alig lehet ráismerni: csontsoványra fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190130-celine-dionra-nem-lehet-raismerni-csontsovanyra-fogyott.htmlMeghökkentő fotók készültek a napokban Celine Dion énekesnőről. A díva csontsoványra fogyott, évekkel öregebbnek tűnik a koránál, szinte rá sem lehet ismerni. Ez Zsír!--Egyél, igyál úgy, hogy közben a környezetre, az éghajlatváltozásra is figyelszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190128-egyel-igyal-ugy-hogy-kozben-a-kornyezetre-az-eghajlatvaltozasra-is-figyelsz.htmlAz éghajlatváltozás és az élő környezetünk lemészárolása már nem a jövő, benne élünk. Sokan úgy vélik, ha csak ők változtatnak a hozzáállásukon, azzal az emberiség már semmire sem megy. Ám sok kicsi sokra megy, ha te most megfogadod a következő pár tanácsot, igenis részévé válsz annak az ellenállásnak, amely szeretne egy élhetőbb bolygót. Ez Zsír!Origo5 élelmiszer, amit illessz be az étrendedbe, ha lapos hasra vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190129-5-elelmiszer-amit-illessz-be-etrendedbe-ha-lapos-hasra-vagysz.htmlLapos hasra vágysz? Akkor illeszd be az étrendedbe a következő élelmiszereket! Ez Zsír!OrigoMeghan hercegné is küzdött a súlyával, nem mindig volt ilyen vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190129-meghan-hercegne-is-kuzdott-a-sulyaval-nem-mindig-volt-ilyen-karcsu.htmlMa már Harry herceg bájos feleségeként ismerjük a mindig tökéletes megjelenésű Meghan hercegnét. Ám régebbi fotói arról árulkodnak, ő sem volt mindig nádszálvékony, és a pózolás tudománya sem volt mindig a kisujjában. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.