Plus size modell lett a túlsúlyos lányból

modell influencer plus size túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plus size modellként hirdeti önmagunk elfogadását a túlsúlyos Britnee Rochelle.

Britnee Rochelle ma egy ismert plus size modell és influencer, ám nem volt egy mindig így. A most 31 esztendős, 118 kilós nő testalkata korábban rengeteg bántó megjegyzést kapott a családtagjaitól is és szinte csak olyan srácokkal járt, akik nem merték őt felvállalni.

2007-ben viszont úgy döntött, nem szégyenkezik többé. Akkoriban egy fehérneműcég keresett modelleket és őt is kiválasztották. Britnee belevágott a modellkarrierbe és ezzel együtt az önbizalma is megjött.

Instagram oldalán szeretné arra buzdítani rajongóit, hogy fogadják el önmagukat. Immár több mint 100 ezer követővel rendelkezik - írja a DailyMail.

Bochkor Gábor pár évet szeretne külföldön töltenihttp://www.life.hu/sztarok/20190207-bochkor-gabor-par-evet-szeretne-kulfoldon-tolteni.htmlBochkor Gábor korábban saját tévéműsorában beszélt terveiről, és kiderült, hogy külföldi élet is szerepel a bakancslistáján. TV + Sztárok--Dobó Kata hozzámenne Zsidró Tamáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-dobo-kata-hozzamenne-zsidro-tamashoz.htmlZsidró Tamás már tudja, hogyan szeretné elvenni Dobó Katát, és most az is kiderült, hogy a színésznő igent mondana-e a sztárfodrásznak. TV + Sztárok--Hiányolja férjét, Palik Lászlót Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-hianyolja-ferjet-palik-laszlot-marsi-aniko.htmlMár két hónapja, hogy Palik László távol van a családjától az Exatlon Hungary forgatása miatt. Egyre nehezebben viselik a hiányát, Marsi Anikó a születésnapját is a férje nélkül töltötte. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValószínűleg Emiliano Sala holttestét találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20190207-valoszinuleg-emiliano-sala-holttestet-talalhattak-meg.htmlÉrtesülések szerint az eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala holttestét találták meg a La Manche-csatorna mélyén lévő roncsban. TV + Sztárok--Dylan Sprouse sértő megjegyzést kommentelt Palvin Barbaránakhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-dylan-sprouse-serto-megjegyzest-kommentelt-palvin-barbaranak.htmlEgy meglehetősen szexi szelfit töltött fel a közösségi oldalára Palvin Barbara modell. Párja, Dylan Sprouse azonban egy igencsak csípős megjegyzést fűzött hozzá. Ennek sértődés lett a vége. TV + Sztárok--Pintér Tibor érvénytelen útlevéllel indult Thaiföldre: nem engedték felszállni http://www.life.hu/sztarok/20190206-pinter-tibor-ervenytelen-utlevellel-indult-thaifoldre-nem-engedtek-felszallni.htmlPintér Tibornak mindig akad valami gondja, ez a thaiföldi utazásuk során is beigazolódott. Természetesen nem tudtak problémamentesen eljutni az országba. A színész elárulta, mi volt a baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.