Ő lesz Schobert Norbi utódja: Norbi mindenben segíti a munkáját

Birodalom cég Schobert Norbert utód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbit a munka hajtja előre, éppen ezért úgy véli, még hosszú ideig nem megy nyugdíjba. De ha eljön az idő, tudja, kire hagyja birodalmát.

Az ifjabbik Schobert Norbert már készül rá, hogy egyszer átvegye az édesapja birodalmát. A cégvezető büszke a fiára, benne látja az utódját. Norbika édesanyja szerint a fiú sokat dolgozik azért, hogy valamikor majd az apja helyére lépjen.

Schobert Norbi Forrás: TV2

„Az utóbbi időben nagyon megváltozott, mentálisan és fizikálisan is. Egy az egyben az apukája szeretne lenni, azt hiszem, a név kötelezi. Szinte issza Norbi szavait, követi őt mindenben. Jó tanuló lett, sportol mindennap, két órát vízilabdázik és edz, ez a kisebbik fiunkra, Zalánra is nagyon jó hatással van. Lara pedig mindkettőjüknek sok inspirációt ad” – mondta a gyerekeiről Rubint Réka a Blikknek.

Éld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelsz, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!Origo50 évesen is bomba nő: így edz Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-jennifer-aniston-50-evesen-is-bomabno-igy-edz.htmlMa ünnepli 50. születésnapját Jennifer Aniston, aki nemcsak a munkássága miatt lehet példakép, de azért is, mert rendkívül tudatosan él: soha nem téveszti szem elől, hogy az egészség a legfontosabb kincsünk, amire vigyázni kell. Nem csoda, hogy ma is bomba formában van a Jóbarátokból megismert színésznő. Ez Zsír!--Napi 5 perc a lapos hasért: így csináldhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-napi-5-perc-a-lapos-hasert-edzes.htmlHa a lapos has a célod, mindössze napi ötperces edzéssel is elérheted. Csináld csak önmagában vagy a szokásos edzésed kiegészítéseként a következő mozgássort – nem fogsz benne csalódni. Ez Zsír!Origo5 szabály, amit soha ne szegj meg, ha fogyni akarszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-ezeket-a-szabalyokat-soha-ne-szegd-meg-ha-fogyni-akarsz.htmlAki diétába kezd, bizony szembesülhet azzal, hogy valamiért nem működik a fogyás, nem úgy halad az életmódváltás, ahogy ő elvárná. Több hiba is csúszhat a dologba, de van néhány tényleg kőbe vésett szabály, amelyet soha nem szabad megszegni, ha komolyan gondoljuk a változást. Ez Zsír!OrigoA kamerák előtt eszik a 25 éves, 209 kilós nő, ezzel keres pénzthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190207-a-kamerak-elott-eszik-a-209-kilos-no-ezzel-keres-penzt.html25 évesen már 209 kilogrammot nyom Amanda Fey. Azt mondja, mindig is vaskos volt, ám így érzi magát a legjobban. Arra is rájött, hogyan kereshet pénzt egyik kedvenc tevékenységével, az evéssel. Ez Zsír!OrigoRá sem lehet ismerni a Baywatch egykori bombázójára, Nicole Eggertrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190207-ra-sem-lehet-ismerni-a-baywatch-egykori-bombazojara-nicole-eggertre.htmlNicole Eggertet a Baywatch bombázójaként ismerte meg a világ, de az utóbbi években igencsak elhagyta magát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.