Gáspár Evelin fürdőruhában pózol – Fotó

Forrás: Instagram/evelingaspar
Forrás: Instagram/evelingaspar -
Gáspár Evelin wellness fürdőruha edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin fürdőruhában mutatta meg vékony alakját.

Gáspár Evelin bomba formában van, de nem is csoda, hiszen, ha teheti, minden idejét az edzőteremben tölti. Ezúttal edzés után egy kis wellness is belefér, az Insta-storyjában fürdőruhában jelentkezett be.

Egy rövidke videót készített, amelyen jól látszik karcsú alakja.

Gáspár Evelin elképesztően vékony Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Egy kis wellness is belefért a napjába Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Hatalmas gyűrűt villantott Katy Perry: eljegyezte kedvese, Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hatalmas-gyurut-villantott-katy-perry-eljegyezte-kedvese-orlando-bloom.htmlOrlando Bloom megkérte kedvese, Katy Perry kezét. TV + Sztárok--Hajdú Péter az Instagramon köszöntötte a kislányát, és Sarka Katának is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hajdu-peter-az-insatgramon-koszontotte-kislanyat-es-sarka-katanak-is-uzent.htmlHajdú Péter az Instagram-oldalán üzent a volt feleségének, Sarka Katának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRubint Réka édesapja elhunyt: közösségi oldalán tudatta a fájdalmas hírthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-rubint-reka-edesapja-elhunyt-kozossegi-oldalan-tudatta-a-fajdalmas-hirt.htmlRubint Réka édesapját gyászolja, aki hosszú betegeskedés után elhunyt. TV + SztárokOrigoÉNB Lali így csapta a szelet VV Zsuzsunak – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-enb-lali-igy-csapta-a-szelet-vv-zsuzsunak.htmlÉNB Lali ellátogatott a ValóVilág-villába, és ha már ott járt, el is kezdte csapni a szelet Zsuzsunak. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó a fiaival együtt Palik László után utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-marsi-aniko-fiaival-egyutt-palik-laszlo-utan-utazik.htmlMarsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: VV Greg elárulta, mire költené a 36 milliós nyereménythttp://www.life.hu/sztarok/20190215-valovilag-9-vv-greg-elarulta-mire-koltene-a-36-millios-nyeremenyt.htmlVV Greg meglepően őszinte volt, ráadásul VV Rolival. Neki árulta el, mit kezdene a 36 millióval, ha megnyerné. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.