A haragos jóga a legújabb őrület: ordítoznak és káromkodnak közben

harag káromkodás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnél káromkodni és üvölteni az ászanák közben, akkor a jógázás ezen formája a neked való. 

A jóga régóta hatalmas népszerűségnek örvend, ám van egy egészen rendhagyó formája, amely még nem terjedt el olyan széles körben, de ez csak idő kérdése. Ezek az órák ugyanis nagyon különböznek a nyugodt, kellemes meditációra épülő jógaóráktól. Itt ugyanis kiabálni, üvölteni és káromkodni kell és még sörözni is lehet.

Jógagyakorlatok közben üvöltenek és söröznek – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Amerikában találták ki persze, de az interneten is láthatók a felvételek, így aki kedvet kap hozzá, otthon is űzheti. A sértődékeny, érzékeny embereknek azonban nem igazán ajánlott – írja a Nuus.

A víz és a csoki is lehet halálos, ha nagy mennyiséget fogyasztunk belőlehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190220-a-viz-es-a-csoki-is-lehet-halalos-ha-nagy-mennyiseget-fogyasztunk-belole.htmlA víz elengedhetetlen az emberi szervezet működéséhez, a csoki pedig ahhoz, hogy kielégítsük az édesség utáni vágyunkat. Ám mindkettőből fogyaszthatunk halálos mennyiséget. Ez Zsír!--Zoltán Erika elárulta, hogyan fogyott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190220-zoltan-erika-elarulta-hogy-hogyan-fogyott-le.htmlZoltán Erika sokáig küzdött a kilókkal, de végre rátalált a tökéletes megoldásra, és el is árulta a titkát. Ez Zsír!Origo10 napig cukor- és szénhidrátmentesen élt Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190220-10-napig-cukor-es-szenhidratmentesen-elt-jennifer-lopez-es-parja-alex-rodriguez.htmlJennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez végigcsináltak egy 10 napos cukormentes diétát, amelyet most megismételnek. Ez Zsír!OrigoEz az igazság az édesburgonya és a fogyás kapcsolatárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190218-ez-az-igazsag-az-edesburgonya-batata-es-a-fogyas-kapcsolatarol.htmlA sportolók és az egészséges életet élők előszeretettel választják a krumpli pótlékaként. Íze kissé édeskés, éppen ezért házi csipszként is fogyasztják, ha némi cukorpótlékra vágynának. A fogyókúrázók körében is népszerű zöldségféle, de mégis miért hiszik azt, hogy segít a fogyásban? Kiderítettük! Ez Zsír!OrigoKínából származó őrölt gyömbér miatt figyelmeztet a Nébihhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190219-kinabol-szarmazo-orolt-gyomber-miatt-figyelmeztet-a-nebih.htmlHatárérték feletti benzo(a)pirént és PAH-ot mértek Kínából származó őrölt gyömbérben. Nem jó, ha az emberi szervezetbe kerülnek. Ez Zsír!OrigoEva Longoria fürdőruhában mutatta meg alakját – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190219-eva-longoria-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlEva Longoria fél évvel gyermeke születése után fürdőruhában is megmutatta alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.