Oscar 2019: Renée Zellweger csontsoványan érkezett a díjátadóra

Oscar 2019 Renée Zellweger sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renée Zellweger még vékonyabb, mint valaha. Mi lehet az oka?

Renée Zellwegert hiába láthattuk Bridget Jones megformálójaként a súlyával küzdeni a filmvásznon, a színésznő a való életben elképesztően sovány. Nem tudni, mi állhat a kóros fogyás hátterében, annyi biztos, hogy az idei Oscar-gálán ijesztően nézett ki testhez álló fekete, Addams Familyt idéző ruhájában.

Renée Zellweger kórosan sovány Forrás: Getty Images/John Shearer

Oscar gála 2019: Melissa McCarthy nagyon lefogyott, fekete-fehér összeállításban mutatta meg magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190225-oscar-gala-2019-melissa-mccarthy-nagyon-lefogyott-feketefeher-osszeallitasban-mutatta-meg-magat.htmlMelissa McCarthy az utóbbi időben komoly súlyfeleslegtől szabadult meg. Az idei Oscar gálán egy szexi ruhában meg is mutatta magát.Ez Zsír!--Bibliai diétával fogy Gesztesi Károly a fia, Máté unszolásárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190215-bibliai-dietaval-fogy-gesztesi-karoly-fia-mate-unszolasara.htmlGesztesi Károly és fia, Márkó január elején kezdtek el egy igen kemény diétát, amit Dániel-bötjnek neveznek. Ez Zsír!OrigoTakács Nikolas alaposan kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181014-takacs-nikolas-alaposan-kigyurta-magat-foto.htmlTakács Nikolas életmódot váltott és brutálisan kigyúrta magát. Ez Zsír!--136 kilót fogyott a férfi: így néz ki most - videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180820-136-kilot-fogyott-a-ferfi-igy-nez-ki-most-video.html245 kilót nyomott az a férfi, aki elhatározta magát: megszabadul súlyfeleslegétől.Ez Zsír!OrigoJakabos Zsuzsi kockahasat villantott: szexi fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-jakabos-zsuzsi-kockahasat-villantott-szexi-foto.htmlJakabos Zsuzsanna az egyik legszexibb magyar sportolónő, amit legutóbbi fotójával bizonyított is. Ez Zsír!OrigoGáspár Laci úgy néz ki, mint egy testépítő: nagyon kigyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180607-gaspar-laci-ugy-nez-ki-mint-egy-testepito-nagyon-kigyurta-magat.htmlGáspár Laci életmódot váltott és olyan izmokat növesztett, mintha testépítőnek készülne. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.