Lefogyott Abaházi Csaba: 10 kilótól szabadult meg

Forrás: Instagram/Abaházi Csaba -
sláger fogyás Abaházi Csaba kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sláger FM műsorvezetőjének sosem volt sok súlyfeleslege, de ő nem volt elégedett magával, ezért változtatott, és megszabadult 10 kilótól.

Abaházi Csaba nem volt teljesen megelégedve a kinézetével, habár sosem küzdött nagy túlsúllyal. Elsősorban az egészsége miatt változtatott az étkezési szokásain, de persze azért is, hogy elégedetten nézhessen a tükörbe. Mára sikerült 10 kilótól megszabadulnia, és kirobbanó formában van.

Lefogyott Abaházi Csaba Forrás: Instagram/Abaházi Csaba

"Szerencsére most már nem kell behúzni a hasamat, de volt olyan időszak, amikor szégyelltem magam. Most már eljutottam arra a pontra, hogy vállalható a hasam" – idézi a Bors Abaházi Csaba szavait, amelyek a a Sláger TV Bencze házhoz megy című adásában hangzottak el.

Koplalás nélkül olvadnak le a kilók Peller Annárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190225-koplalas-nelkul-olvadnak-le-a-kilok-peller-annarol.htmlPeller Anna elárulta, rengeteg munkája és pörgős életvitele miatt gyakorlatilag koplalás nélkül olvadnak le róla a plusz kilók. Ez Zsír!OrigoA vegán étrend hozta helyre a 135 kilós lány életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190222-vanessa-flores-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár gyerekként is túlsúlyos volt, fiatal felnőttként pedig már 135 kiló volt a mexikói származású Vanessa Flores, aki 26 évesen döbbent rá, hogy egyáltalán nem szereti önmagát, és ezen változtatni akart. Ismerd meg Vanessa életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoOscar 2019: Renée Zellweger csontsoványan érkezett a díjátadórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190225-oscar-gala-2019-renee-zellweger-csontsovanyan-erkezett-a-dijatadora.htmlRenée Zellweger még vékonyabb, mint valaha. Mi lehet az oka? Ez Zsír!--Oscar 2019: Melissa McCarthy nagyon lefogyott, fekete-fehér összeállításban mutatta meg magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190225-oscar-gala-2019-melissa-mccarthy-nagyon-lefogyott-feketefeher-osszeallitasban-mutatta-meg-magat.htmlMelissa McCarthy az utóbbi időben komoly súlyfeleslegtől szabadult meg. Az idei Oscar-gálán egy szexi ruhában meg is mutatta magát. Ez Zsír!--Rövidebb ideig élhetünk, ha túl sok fehérjét fogyasztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190224-rovidebb-ideig-elhetunk-ha-tul-sok-feherjet-fogyasztunk.htmlNem tesz jót a szervezetnek a magas fehérjetartalmú étrend – állapították meg ausztrál kutatók. Azt is kimutatták, hogy bár sokan kárhoztatják a szénhidrátokat, mégis elengedhetetlen az emberi szervezet megfelelő működéséhez. Ez Zsír!OrigoTévhit, hogy lefekvés előtt két órával már nem ajánlott ennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190221-tevhit-hogy-lefekves-elott-ket-oraval-mar-nem-ajanlott-enni.htmlKiderült, hogy az elalvás előtti órákban sem kell koplalnunk, ha fogyni szeretnénk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.