Az alakja miatt nem engedték be Naomie Chaput plus size modellt egy szórakozóhelyre

kövér alak Naomie Chaput duci plus size szórakozóhely night club
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kövéreknek kívül tágasabb: ehhez hasonló gondolattal nem engedtek be egy amerikai plus size modellt egy Miamiban található night klubba. Naomie Chaput döbbenten állt a kidobók előtt, akik hazaküldték.

Egy Future nevű rapper lépett fel néhány nappal ezelőtt egy Miamiban található night klubban. Oda igyekezett Naomie Chaput plus size modell is, aki az Instagram-oldalán már több mint 200 ezer követővel büszkélkedhet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@fashionnovacurve dress, every BODY matters. #EveryBODYclubs ❤️

N A O (@na0__) által megosztott bejegyzés,

Ám amikor a klub bejáratához ért, minden magabiztossága elszállt. A kidobó ugyanis elküldte azzal a szöveggel, hogy a rapper kérésére ducikat és kövéreket nem engedhetnek be aznap este – írja a New York Post. Chaput természetesen azonnal közzétette az esetet az Instagram-oldalán.

A cikk szerint később Future is megszólalt az ügyben. Ő azt állítja, hogy kifejezetten a klub kérése volt ez a szabály arra az estére, nem az ő ötlete volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.