Kezdő életmódváltó vagy? Ez a 15 perces kardióedzés neked szól

kardióedzés életmódváltás sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdő életmódváltóként és fogyókúrázóként rengeteg új dologgal szembesül az ember. Egyrészt helyre kell tenni az egészséges táplálkozással kapcsolatos kérdéseket, másrészt pedig itt az edzés, a sport, amibe szintén elengedhetetlen belevágni, ha fittek, feszesek, egészségesek akarunk lenni. Ha nem tudod, hogy indulj el, akkor ezt a 15 perces kardiót neked találták ki!

Nem feltétlenül kell egyből kondibérletbe vagy fitneszgépbe beruházni, ha fogyni, erősödni szeretnél. Kezdőként az otthon elvégezhető gyakorlatok is igencsak hasznosak tudnak lenni. A következő 15 perces edzéshez nincs szükség semmilyen eszközre, viszont a pulzusod garantáltan meg fog emelkedni. Ha szeretnél lépésről lépésre, fokozatosan haladni, akkor feltétlenül ezzel a kardióedzéssel kezdd az életmódváltást.

Mikor, mennyit, hogyan? Minden, amit tudni akartál a kardióedzésről

Miért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni, és milyen intenzitással? Olvasd el Katus Attila tippjeit!

Tényleg az vagy, amit megeszel? Ezért nem mindegy, mit viszel be a szervezetedbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190306-az-vagy-amit-megeszel-ezert-nem-mindegy-mit-viszel-be-a-szervezetedbe.htmlA sokat hangoztatott szólások és mondások gyakran elvesztik tényleges értelmüket, pedig igazságtartamuk általában valami igazán lényegi dologra tapint rá. Az "az vagy, amit megeszel" mondás például minden korábbinál fontosabb mondanivalóval bír, az egészség- és testtudatos étkezés a 21. században ugyanis relevánsabb, mint valaha. Ez Zsír!OrigoBemutatjuk 2018 legnagyobb átalakulói versenyének különdíjasaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190304-bemutatjuk-a-az-ev-atalakuloi-verseny-kulondijasait.htmlLezárult a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjáték, amelyben 2018 legnagyobb átalakulóit kerestük. Három kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – lehetett jelentkezni, és rengeteg inspiráló sikertörténet érkezett. Az abszolút győztesek után most bemutatjuk a kategóriák különdíjasait. Ez Zsír!OrigoA vegán étrend hozta helyre a 135 kilós lány életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190222-vanessa-flores-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár gyerekként is túlsúlyos volt, fiatal felnőttként pedig már 135 kiló volt a mexikói származású Vanessa Flores, aki 26 évesen döbbent rá, hogy egyáltalán nem szereti önmagát, és ezen változtatni akart. Ismerd meg Vanessa életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoEzt próbáld ki: 10 perces izzasztó edzés a Victoria's Secret modellek trénerétőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190301-10-perces-izzaszto-edzes-a-victorias-secret-modellek-treneretol.htmlA Victoria's Secret modellek köztudottan a legdögösebb testű modellek. Ebben persze nagy szerepe van a fellépés előtti diétának, de az egész éves komoly edzésnek is. Az angyalok egyik trénere, Andrea Orbeck most nektek is segít bomba formába lendülni. Ez Zsír!OrigoCukkiniszusi: egy szuper zöldséges nassolnivalóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190220-cukkini-sushi-egy-szuper-zoldseges-nassolnivalo.htmlKöretként, de önmagában, nassolnivalóként is készítheted ezt a cukkiniszusit. Akár egy jó film mellé is szuper ropogtatnivaló lesz. Próbáld ki! Ez Zsír!OrigoÍgy csillapítsd a cukoréhségedet a diéta alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190221-igy-csillapitsd-a-cukorehsegedet-dieta-alatt.htmlSokaknak az a legnehezebb a diétában, hogy le kell mondani az édes élvezetekről. Pedig lemondásra nem is kell gondolni, sokkal inkább arról van szó, hogy az édes ízeket is tudatosan kell beiktatni az étrendbe. Megmutatjuk, hogyan. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.