Czippán Anettet zavarja, hogy szülés után több mint egy évvel sem lapos teljesen a hasa

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
has szülés után Czippán Anett edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett elárulta, hiába edz keményen, a hasán még mindig van némi felesleg a második szülése után.

Czippán Anett nem tartozik azok közé a hírességek közé, akikről a terhesség után egyből leolvadtak a plusz kilók. Pedig ő tényleg mindent megtett azért, hogy újra bombaformába kerüljön, belevágott egy igen kemény edzésprogramba. Ennek lett is eredménye, sokat fogyott, de még így sem elégedett önmagával, a hasán ugyanis maradt némi úszógumi.

„A második szülésem után szétvált a hasizmom, ráadásul lassan mentek le a plusz kilók. Sportolni és diétázni kezdtem, és bár a felesleg lement, tehát súlyban már jó vagyok, a hasam még mindig nem lapos. Viccesen azt szoktam mondani, néha olyan, mintha még mindig terhes lennék. (...) Már megtanultam úgy behúzni a hasam, hogy a felvételeken vagy a képeken ne látszódjon, de nem tagadom, feszélyez. Ha oldalról vesz a kamera, akkor még mindig látszik, és az bizony nem esztétikus. Mindent megteszek, hogy lapos legyen” – árulta el a Blikknek a tévés, aki 2017 novemberében adott életet második gyermekének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.