VV Seherezádé diéta fogyás rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett VV Seherezádé diétájától egy fogyni vágyó hölgy. Most vissza szeretné kapni a diétacsomag árát.

A ValóVilág egykori szereplője, Seherezádé az utóbbi években táplálkozási tanácsadóként dolgozik és a hölgyeknek segít abban, hogy lefogyjanak. A közösségi oldalán rendre mutat előtte-utána képeket azokról a nőkről, akik hozzá fordultak segítségért, és az eredmény valóban látványosnak tűnik.

Látta ezt Ágnes is, aki 46 ezer forintért vásárolt is egy diétacsomagot Seherezádétól. Kipróbálta, de a várva várt pozitív hatás helyett azonban egészen más történt. Épp egy plázában járt, amikor váratlanul rosszul lett.

Felvettem vele a kapcsolatot, és megrendeltem tőle a „csomagot", amiben három hónapos kapcsolattartás és az étrend, egy állapotfelmérés, egy étkezési tilalmakat tartalmazó lista, valamint edzésterv volt. Elvileg egy egyénre szabott étrendet kaptam, ami az én igényeimet figyelembe véve készült, de ez nem így lett, hiszen hiába mondtam, hogy miket nem szeretek, azok rendre szerepeltek a leírásban. (...) Rosszul lettem és összeestem... Jött a pláza orvosa, aki miután kikérdezett, közölte, hogy valószínűleg a diétától sokkot kapott a szervezetem, hiszen nagyon hirtelen és drasztikus volt a váltás" – magyarázta a nő a Ripostnak.

Ágnes ez után levelet írt Seherezádénak, és kérte, utalja vissza számára a befizetett összeget. Orvosi papírokat is küldött neki, ám az egykori villalakó azzal vádolta meg, hogy a szakvéleményt pénzért vette magánorvostól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.