Tápai Szabina kisbaba test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy hónappal ezelőtt hozta világra a második gyermekét Tápai Szabina kézilabdázó. Két hónappal ezelőtt kezdett edzeni. Úgy tűnik, újra elégedett az alakjával.

Tápai most olyan fotókat tett fel a közösségi oldalára, amelyeken megmutatja, hogyan tornázik együtt Millával. "4 hónap után azt gondolom egész jó állapotban van a testem" – írta az egyik képhez Tápai, aki 2 hónappal ezelőtt kezdett edzeni.

"Szerintem mi nők mindent meg tudunk oldani! Egy kis logisztika és kész! Nem mellesleg Milla baba annyira élvezi, nagyokat nevetgél közben!" – írta egy másik képhez a kétgyermekes édesanya.

10 alapelv gyerekeknek, amelyek elvezetnek az egészséges életmódhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190318-10-etkezesi-alapelv-gyerekeknek-melyek-elvezetnek-az-egeszseges-eletmodhoz.htmlMi felnőttek tudjuk, hogy miért fontos és miként lehet egészségesen táplálkozni, valamint miért elengedhetetlen szervezetünk optimális működéséhez a rendszeres testmozgás. Egy gyermek számára azonban ez sokkal nehezebben értelmezhető, hiszen az egészség fogalma túl tág, főként a kisebbeknek. Ebben segít ez a 10 szabály. Ez Zsír!OrigoMegmutatta bikinis testét Horváth Éva – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190319-megmutatta-bikinis-testet-horvath-eva.htmlHorváth Éva bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Ez Zsír!OrigoDiane Kruger elképesztő alakot villantott nem sokkal a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190318-diane-kruger-elkepeszto-alakot-villantott-nem-sokkal-a-szules-utan.html41 évesen hozta világra első gyermekét Diane Kruger. A színésznő most megmutatta, hogyan fest a szülés után. Elképesztő alakot mutatott. Ez Zsír!--Erdélyi Mónikáék soha nem látott méretű bulidesszertet készítettekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190318-erdelyi-monikaek-soha-nem-latott-meretu-bulidesszertet-keszitettek.htmlGigantikus mennyiségű és megszámlálhatatlan féle csokoládét olvasztott össze Erdélyi Mónika és lánya, Mollika a legújabb videójukban. A végeredmény semmihez sem hasonlítható. Ez Zsír!--Ételek, amelyek alapvetően fedezik a vasigényünkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190311-vasigeny-es-vaspotlas-elelmiszerekbol-keszitmenyekbol.htmlA vas rendkívül fontos nyomelem, meghatározó szerepe van a sejtek oxigénellátásában, az energiatermelő folyamatokban, illetve több enzimnek is alkotóeleme. Ha szervezetünk nem jut elég vashoz, megjelennek a vashiányos vérszegénység tünetei, mint a kimerültség, szédülés, fejfájás. Hogyan kerülheted el ezt az állapotot? Eláruljuk! Ez Zsír!OrigoImádsz táncolni? Akkor ez a 15 perces kardioedzés neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-15-perces-kardio-a-tanc-szerelmeseinek.htmlNehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor inkább táncolj! A tánc nemcsak kiváló kardió, de feltölti a lelket is, felszabadít, minden görcsösséget, szomorúságot el tudsz engedni vele. Próbáld ki! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.