kalóriaégetés sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is sokat hallottad már, hogy 10 perce mindenkinek van mozogni, de eddig fogalmad sem volt róla, hogy mi férhet bele ennyi időbe, akkor most mutatjuk a megoldást, mától pedig neki is állhatsz a 10 perces edzéseknek. Hajrá!

Ha kezdő életmódváltó vagy, és korábban nagyon keveset mozogtál, akkor egy 10 perces kardióedzés tökéletes indulás. A kardió kiváló kalória- és zsírégető mozgásforma, nem beszélve arról, hogy az aerob jellegű mozgás a szívre és a keringési rendszerre rendkívül jótékonyan hat, ezzel pedig az állóképességet is növeli. Igazi energiabomba lehetsz a rendszeres kardiózástól.

Ez a 10 perces gyakorlatsor otthon is könnyedén elvégezhető, nem igényel semmiféle eszközt. Kezdőknek azért is ajánlott, mert minden gyakorlatnak bemutatják a könnyített változatát, ha korábban nem mozogtál, kezdheted ezekkel, majd fokozatosan áttérhetsz a nehezített kivitelezésre.

Így fogyott 34 kilót a korábban ételfüggő lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190320-34-kilot-fogyott-a-korabban-etelfuggo-lany-jess-dukes.htmlJess Dukes az ülőmunka miatt kezdett hízni. Két éven belül 34 kiló felesleget szedett fel. Hamarosan szembesült vele, hogy nem szereti azt az életet, amit él, és elhatározta, hogy változtat. Ismerd meg Jess történetét! Ez Zsír!Origo5 tipikus hiba, amit a fogyókúrázók elkövetnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190319-tipikus-hibak-amiket-sok-fogyokurazo-elkovet.htmlFogyókúrázóként rendkívül tudatosnak és jól informáltnak kell lenni, legyen szó az étkezésről vagy éppen az edzésről, ugyanis komoly problémákat is okozhat a nem megfelelő táplálkozás, illetve sérülésveszélyes lehet a rosszul kivitelezett edzés vagy a hirtelen terhelés. Ezúttal olyan szarvashibákat gyűjtöttünk össze a diétás étrend kapcsán, amelyeket feltétlenül el kell kerülni. Ez Zsír!OrigoÉtelek, amelyek alapvetően fedezik a vasigényünkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190311-vasigeny-es-vaspotlas-elelmiszerekbol-keszitmenyekbol.htmlA vas rendkívül fontos nyomelem, meghatározó szerepe van a sejtek oxigénellátásában, az energiatermelő folyamatokban, illetve több enzimnek is alkotóeleme. Ha szervezetünk nem jut elég vashoz, megjelennek a vashiányos vérszegénység tünetei, mint a kimerültség, szédülés, fejfájás. Hogyan kerülheted el ezt az állapotot? Eláruljuk! Ez Zsír!OrigoImádsz táncolni? Akkor ez a 15 perces kardioedzés neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-15-perces-kardio-a-tanc-szerelmeseinek.htmlNehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor inkább táncolj! A tánc nemcsak kiváló kardió, de feltölti a lelket is, felszabadít, minden görcsösséget, szomorúságot el tudsz engedni vele. Próbáld ki! Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi újragondolta a módszert, amivel 46 kilót fogyott: ismerd meg az űrhajósdiétáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-schobert-norbi-uj-modszere-az-urhajos-dieta-ezzel-fogyott-le.html1985. szeptember 2-án Schobert Norbi testnevelő tanára, Széles Lajos a 104 kilós és sokat gúnyolt Norbi kezébe adott egy újságcikket. A Mi világunk című lapban megjelent írás az űrhajósok diétájáról szólt, és sorsfordító lett az életmód-tanácsadó életében. Ez Zsír!Origo233 kilóról fogyott le a fiatal lány, az egészséges életmód híve letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190304-233-kilorol-fogyott-le-a-fiatal-lany-brittany-may.htmlBrittany May életében a 2016-os év sorsfordító volt. Ekkor határozta el, hogy lefogy, de végül a fogyásnál sokkal többet kapott. Visszanyerte az életét és a boldogságát. Ismerd meg Brittany történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.