Yovana Mendoza Ayres vegán blogger megtévesztette a követőit

blogger táplálkozás hal csalás Yovana Mendoza Ayres influenszer életmód vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vegán életmódot hirdette éveken keresztül Yovana Mendoza Ayres több millió követőjének. Ám egy másik influenszer videóra vette, ahogy halat eszeik. A csalás megdöbbentette a rajongókat. 

Yovana Mendoza Ayres 29 éves blogger-vlogger a vegán életmód elkötelezett hirdetője volt. Nemrégiben azonban Balira utazott, ahol egy étteremben kiszúrta egy másik vlogger, aki egy néhány másodperces videofelvételt készített róla – írja a The Washington Post.

Ez elég volt ahhoz, hogy jövedelmező karrierje derékba törjön. A több millió követővel rendelkező vlogger tányérján ugyanis hal volt. Amikor észrevette, hogy filmezik, eltakarta a tányérját, ám a követők így is tisztában voltak vele, mit láttak.

Ayres ezután egy bocsánatkérő videót tett közzé, amelyben elmondta, hogy orvosai néhány egészségi problémát állapítottak meg nála. Több fehérjét kellett bevinnie a szervezetébe, így fokozatosan vissza kellett térnie a tojás- és a húsevéshez.

A cikk szerint sokan építenek fel hamis világokat, ezek áldozatai pedig nem csak a követők. Így bloggerek éppúgy csapdájába esnek ennek. Ayre elmondta, hogy jogosan érzik úgy a rajongói, hogy megtévesztette őket, de ma már nagyon sajnálja, amit tett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WELCOME TO BALI! Tropical paradise and plant based heaven! I’m drooling over this delicious pitahaya smoothie bowl in @kyndcommunity ! SO GOOD _ Taking a little vacay with my girls @pautips @gastrawnomica ! Bali has been on my bucket list for so long and I’m finally here !! So excited to see everything that Bali has to offer! I’d love recommendations!! - DAY 8 of the 21 Day Raw Vegan Detox & Yoga Challenge! It’s like taking a retreat from the comfort of your home! Give your body what it’s been asking for, let your digestion rest by eating raw living foods! DOWNLOAD the program and join us on the challenge➡️Link on my profile⬅️ ————————————- BIENVENIDA A BALI! Un paraíso tropical y el cielo de las frutas y verduras! Me sigo saboreando esté bowl de pitahaya delicioso de @kyndcommunity ! Deliiii _ Me vine a tomar una mini vacación con mis amigas @gastrawnomica y @pautips ! Bali ha estado en mi lista de viajes y por fin estoy aquí Súper emocionada de ver todo lo que Bali tiene para ofrecer! Me encantaría tener sus recomendaciones! - DÍA 8 del Reto de 21 Días Crudivegano Detox y Yoga! Escucha a tu cuerpo a lo que te ha estado pidiendo y dale un descanso a tu sistema digestivo comiendo una alimentación basado en plantas ! DESCARGA el programa y únete con nosotros al reto➡️Link en mi perfil⬅️

YOVANA MENDOZA AYRES (@rawvana) által megosztott bejegyzés,

Így fogyott 34 kilót a korábban ételfüggő lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190320-34-kilot-fogyott-a-korabban-etelfuggo-lany-jess-dukes.htmlJess Dukes az ülőmunka miatt kezdett hízni. Két éven belül 34 kiló felesleget szedett fel. Hamarosan szembesült vele, hogy nem szereti azt az életet, amit él, és elhatározta, hogy változtat. Ismerd meg Jess történetét! Ez Zsír!OrigoSportmelltartóban mutatta meg magát Szandi – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190321-sportmelltartoban-mutatta-meg-magat-szandi.htmlSzandi sportmelltartóban mutatta meg elképesztően lapos hasát és izmos karjait. Ez Zsír!Origo5 tipikus hiba, amit a fogyókúrázók elkövetnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190319-tipikus-hibak-amiket-sok-fogyokurazo-elkovet.htmlFogyókúrázóként rendkívül tudatosnak és jól informáltnak kell lenni, legyen szó az étkezésről vagy éppen az edzésről, ugyanis komoly problémákat is okozhat a nem megfelelő táplálkozás, illetve sérülésveszélyes lehet a rosszul kivitelezett edzés vagy a hirtelen terhelés. Ezúttal olyan szarvashibákat gyűjtöttünk össze a diétás étrend kapcsán, amelyeket feltétlenül el kell kerülni. Ez Zsír!OrigoTápai Szabina a kisbabájával edz, elégedett az alakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190320-tapai-szabina-kisbabajaval-edz-elegedett-az-alakjaval.htmlNégy hónappal ezelőtt hozta világra a második gyermekét Tápai Szabina kézilabdázó. Két hónappal ezelőtt kezdett edzeni. Úgy tűnik, újra elégedett az alakjával. Ez Zsír!--Rengeteget fogyott Rebel Wilson színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190320-rengeteget-fogyott-rebel-wilson-szineszno.htmlAlaposan lefogyott Rebel Wilson színésznő. Ez Zsír!--10 alapelv gyerekeknek, amelyek elvezetnek az egészséges életmódhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190318-10-etkezesi-alapelv-gyerekeknek-melyek-elvezetnek-az-egeszseges-eletmodhoz.htmlMi felnőttek tudjuk, hogy miért fontos és miként lehet egészségesen táplálkozni, valamint miért elengedhetetlen szervezetünk optimális működéséhez a rendszeres testmozgás. Egy gyermek számára azonban ez sokkal nehezebben értelmezhető, hiszen az egészség fogalma túl tág, főként a kisebbeknek. Ebben segít ez a 10 szabály. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.