Elképesztően izmos testével hódít ez a babaarcú szépség

izom testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően izmos teste van a babaarcú kínai testépítő lánynak, Chengnek.

Babaarca van, mindössze 155 centi, de elbír a 120 kilós súllyal is. Ő Cheng Lu, a kínaiak kedvenc testépítője. A 21 éves nőnek az interneten közvetítik az edzéseit és az utóbbi hónapokban hatalmas rajongótáborra tett szert.

A Daily Mail azt írja, Cheng a középiskolai évek alatt kezdett bele a testépítésbe. Korábban visszahúzódó lánynak ismerték társai, de a rendszeres edzésektől teljesen kinyílt és magabiztos nő vált belőle. Nem is csodáljuk, mára elképesztő izomzatra tett szert.

Mutatjuk, hogy néz ki most a hölgy!

72 kilót fogyott egy év alatt – Korábban ötezer kalória volt a napi adagjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190325-emily-shiffer-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.htmlDaniella Piovesana gyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött. Tinédzserként 5000 kalória volt a napi adagja, amit főleg gyorséttermekben fogyasztott el. Az életmódváltás sok fogyási kísérlet után, fokozatosan jött be az életébe. Ismerd meg Daniella történetét! Ez Zsír!OrigoVV Seherezádé nagyon lefogyott – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190326-vv-seherezade-nagyon-lefogyott.htmlVV Seherezádé megmutatta a követőinek, milyen messzire jutott mindössze 19 nap diétával. Ez Zsír!OrigoTangában mutatta meg a fenekét Oczella Eszter – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190325-tangaban-mutatta-meg-feneket-oczella-eszter.htmlAz élete első fitneszversenyére készülő Oczella Eszter megmutatta formás popsiját. Ez Zsír!OrigoSportmelltartóban mutatta meg magát Szandi – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190321-sportmelltartoban-mutatta-meg-magat-szandi.htmlSzandi sportmelltartóban mutatta meg elképesztően lapos hasát és izmos karjait. Ez Zsír!OrigoMegmutatta bikinis testét Horváth Éva – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190319-megmutatta-bikinis-testet-horvath-eva.htmlHorváth Éva bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Ez Zsír!OrigoImádsz táncolni? Akkor ez a 15 perces kardioedzés neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-15-perces-kardio-a-tanc-szerelmeseinek.htmlNehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor inkább táncolj! A tánc nemcsak kiváló kardió, de feltölti a lelket is, felszabadít, minden görcsösséget, szomorúságot el tudsz engedni vele. Próbáld ki! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.