VV Seherezádé fotó diéta fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Seherezádé megmutatta a követőinek, milyen messzire jutott mindössze 19 nap diétával.

VV Seherezádé megmutatta rajongóinak, hogy ő sincs mindig a legjobb formában, és az elképzelésekkel ellentétben keményen kell dolgoznia azért, hogy megőrizze tökéletes alakját. Ugyanis meglehetősen hízékony a saját bevallása szerint, meg is mutatta, milyen könnyen kikerekedik, ha elengedi magát.

Azt is közzétette, hogy milyen hatalmas átalakulásra képes, ha odafigyel, és tartja a diétáját. Mindössze 19 nap alatt leolvadtak róla a felesleges kilók.

72 kilót fogyott egy év alatt – Korábban ötezer kalória volt a napi adagjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190325-emily-shiffer-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.htmlDaniella Piovesana gyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött. Tinédzserként 5000 kalória volt a napi adagja, amit főleg gyorséttermekben fogyasztott el. Az életmódváltás sok fogyási kísérlet után, fokozatosan jött be az életébe. Ismerd meg Daniella történetét! Ez Zsír!OrigoTangában mutatta meg a fenekét Oczella Eszter – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190325-tangaban-mutatta-meg-feneket-oczella-eszter.htmlAz élete első fitneszversenyére készülő Oczella Eszter megmutatta formás popsiját. Ez Zsír!OrigoKalóriaégetés 10 perc alatt: ezt a gyakorlatsort próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20190322-kaloriaegetes-10-perc-alatt-video.htmlHa te is sokat hallottad már, hogy 10 perce mindenkinek van mozogni, de eddig fogalmad sem volt róla, hogy mi férhet bele ennyi időbe, akkor most mutatjuk a megoldást, mától pedig neki is állhatsz a 10 perces edzéseknek. Hajrá! Ez Zsír!OrigoSportmelltartóban mutatta meg magát Szandi – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190321-sportmelltartoban-mutatta-meg-magat-szandi.htmlSzandi sportmelltartóban mutatta meg elképesztően lapos hasát és izmos karjait. Ez Zsír!Origo5 tipikus hiba, amit a fogyókúrázók elkövetnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190319-tipikus-hibak-amiket-sok-fogyokurazo-elkovet.htmlFogyókúrázóként rendkívül tudatosnak és jól informáltnak kell lenni, legyen szó az étkezésről vagy éppen az edzésről, ugyanis komoly problémákat is okozhat a nem megfelelő táplálkozás, illetve sérülésveszélyes lehet a rosszul kivitelezett edzés vagy a hirtelen terhelés. Ezúttal olyan szarvashibákat gyűjtöttünk össze a diétás étrend kapcsán, amelyeket feltétlenül el kell kerülni. Ez Zsír!OrigoTápai Szabina a kisbabájával edz, elégedett az alakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190320-tapai-szabina-kisbabajaval-edz-elegedett-az-alakjaval.htmlNégy hónappal ezelőtt hozta világra a második gyermekét Tápai Szabina kézilabdázó. Két hónappal ezelőtt kezdett edzeni. Úgy tűnik, újra elégedett az alakjával. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.