Anna Kurnyikova fogyás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Kurnyikova nagyon lefogyott, ezt pedig a követői is észrevették: aggódnak érte. 

Anna Kurnyikova több mint egy éve adott életet ikreinek, de már egy hónappal a szülés után úgy nézett ki, mintha mi sem történt volna. Az azóta eltelt időben még inkább lefogyott az egykori teniszcsillag. Ezt pedig a követői is szóvá tették, legutóbbi videóin ugyanis csontsoványnak tűnik. „Valami nagyon nincs rendben. Semmi izom, csak csont és bőr” – írta az egyik kommentelő.

Plank – egy egyszerű, de annál nagyszerűbb gyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190403-plank-gyakorlat-erre-jo.htmlEgyszerű, mégis hatékony – ki ne szeretné ezt a párosítást? A plank gyakorlata éppen ilyen! Most eláruljuk, milyen jótékony hatásai vannak, és hogyan kell helyesen kivitelezni. Ez Zsír!OrigoCeline Dion nagyon lefogyott, elmondta, hogy miérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190403-celine-dion-nagyon-lefogyott-elmondta-hogy-miert.htmlAz utóbbi időben sokkolóan soványra fogyott Celine Dion. Rajongói aggódtak miatta, ám most elárulta, mi a változás oka. Ez Zsír!--Hozd ki a maximumot minimális idő alatt – 6 perces hasizomedzés – videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-hozd-ki-a-maximumot-minimalis-ido-alatt-6-perces-otthoni-hasizom-edzes-video.htmlA nők számára a lapos és feszes has legalább olyan fontos, mint a kerek popsi. Egy szépen kidolgozott – nem feltétlenül extrakockás – has éveket képes fiatalítani a megjelenésen és a közérzeten. Az eredményért azonban nem mindenki szeretne edzőterembe járni vagy otthon fél órát mozogni. Nos, itt egy intenzív 6 perces gyakorlatsor, ami megoldást jelenthet. Ez Zsír!OrigoImádja az internet Yeon-woo Jhit, a koreai babaarcú testépítőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190402-imadja-az-internet-yeonwoo-jhit-a-korai-babaarcu-testepitot.htmlYeon-woo Jhi pánikbetegségét szerette volna legyőzni, ezért edzőterembe kezdett járni, amit annyira megszeretett, hogy ma már a legrangosabb testépítő versenyeken indul. Az internet imádja babaarcát és izmos testét. Ez Zsír!--Falási rohamokkal küzdött, ma már imádja az életét az egykor 110 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-randi-vasquez-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA 27 éves Randi Vasquez sokféle diétát kipróbált fiatalabb korában, de az evési rohamok mindig felülkerekedtek rajta. Az igazi változás és áttörés akkor jött, amikor 2015-ben megismerkedett a BBG módszerrel, amely óriási lendületet és motivációt adott neki. Ismerd meg a fiatal lány történetét! Ez Zsír!OrigoSingh Viki éheztette magát, hogy lefogyjonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190402-sing-viki-eheztette-magat-hogy-lefogyjon.htmlSingh Viki sokáig nem tudta elfogadni a saját testét, drasztikus diétákat alkalmazott, hogy lefogyjon. Mára azonban sikerült megtalálnia a megfelelő módszert, és az alkatával is kibékült. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.