Tolvai Reni mélyen dekoltált topban edzett

Forrás: Insatgram/Tolvai Reni -
alak dekoltázs csinos Tolvai Reni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edzéssel tartja formában magát Tolvai Reni énekesnő. Most egy nagyon szexi fotót töltött fel a közösségi oldalára, amely sportolás közben készült. 

Testhez simuló, mélyen dekoltált topban indult edzeni Tolvai Reni. A gyönyörű énekesnő rendkívül szexi még az edzőteremben is.

Úgy tűnik, követőinek is tetszik a fotó. „Megint azok a keblek” – írta az egyik rajongó. A képet itt nézheted meg.

Tolvai Reni homokóra alakott villantott Forrás: Insatgram/Tolvai Reni
Plank – egy egyszerű, de annál nagyszerűbb gyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190403-plank-gyakorlat-erre-jo.htmlEgyszerű, mégis hatékony – ki ne szeretné ezt a párosítást? A plank gyakorlata éppen ilyen! Most eláruljuk, milyen jótékony hatásai vannak, és hogyan kell helyesen kivitelezni. Ez Zsír!OrigoAnna Kurnyikova nagyon lefogyott: követői aggódnak értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-anna-kurnyikova-nagyon-lefogyott-kovetoi-aggodnak-erte.htmlAnna Kurnyikova nagyon lefogyott, ezt pedig a követői is észrevették: aggódnak érte. Ez Zsír!--Celine Dion nagyon lefogyott, elmondta, hogy miérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190403-celine-dion-nagyon-lefogyott-elmondta-hogy-miert.htmlAz utóbbi időben sokkolóan soványra fogyott Celine Dion. Rajongói aggódtak miatta, ám most elárulta, mi a változás oka. Ez Zsír!--Hozd ki a maximumot minimális idő alatt – 6 perces hasizomedzés – videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-hozd-ki-a-maximumot-minimalis-ido-alatt-6-perces-otthoni-hasizom-edzes-video.htmlA nők számára a lapos és feszes has legalább olyan fontos, mint a kerek popsi. Egy szépen kidolgozott – nem feltétlenül extrakockás – has éveket képes fiatalítani a megjelenésen és a közérzeten. Az eredményért azonban nem mindenki szeretne edzőterembe járni vagy otthon fél órát mozogni. Nos, itt egy intenzív 6 perces gyakorlatsor, ami megoldást jelenthet. Ez Zsír!OrigoKizárólag főtt húst eszik egy nő, megmutatta, mi történt a testévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190402-kizarolag-fott-hust-eszik-egy-no-megmutatta-mi-tortent-a-testevel.htmlSokáig kereste a számára megfelelő étrendet Jillian Faith. Négy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy kizárólag főtt húst fogyaszt. Állítja: több az energiája, mint valaha, ám a szakértők nincsenek erről meggyőződve. Ez Zsír!--Imádja az internet Yeon-woo Jhit, a koreai babaarcú testépítőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190402-imadja-az-internet-yeonwoo-jhit-a-korai-babaarcu-testepitot.htmlYeon-woo Jhi pánikbetegségét szerette volna legyőzni, ezért edzőterembe kezdett járni, amit annyira megszeretett, hogy ma már a legrangosabb testépítő versenyeken indul. Az internet imádja babaarcát és izmos testét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.