Sophia Vegas, a legkisebb derekú nő megmutatta, hogyan fest a szülés után

darázsderék alak vékony anyaság Sophia Vegas fogyás derék szülés plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világra hozta első gyermekét Sophia Vegas, az a német tévésztár, akit a világ legvékonyabb derekú nőjének tartanak. Azt is megmutatta, hogyan néz ki 7 héttel a szülés után.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla: Sophia Vegas német tévésztár több plasztikai beavatkozáson is átesett annak érdekében, hogy ő legyen a világ legvékonyabb derekú nője. Vállalkozása sikerült, elérte célját.

A celeb nemrégiben világra hozta az első gyermekét. Egyik legújabb célja pedig az volt, hogy minél előbb visszanyerje a régi alakját, amiért annyit dolgozott. Hét héttel a szülés után megmutatta, hogyan fest most - írja a The Sun.

A közösségi oldalára többek között egy fürdőruhás képet is feltett. Látható, ugyanolyan, mint a várandósság előtt volt. Azt egyelőre nem tudni, hogyan csinálta ezt az elképesztő manővert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.