21 napig nem ivott alkoholt, nem evett cukrot és glutént az ismert blogger

Forrás: Shutterstock -
diéta blogger cukor alkohol egészség életmód glutén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
21 napig nem ivott alkoholt, nem vitt be glutént és cukrot a szervezetébe Amy Baglan, a MeetMindful nevű oldal alapítója. Egy cikkben pedig arról is beszámolt, hogy milyen változásokat érzékelt a testén ez idő alatt. 

Az egészséges életmód híve Amy Baglan, a MeetMindful nevű oldal alapítója. Éppen ezért úgy döntött, hogy tesz egy próbát. 21 napig nem vitt be alkoholt, glutént és cukrot a szervezetébe. De nem fogyasztott kávét és húst sem. Úgy érzi, hogy ami a testével történt, az elképesztő. Egy cikkben össze is szedte, hogy milyen változásokat észlelt.

Amy tehát belefogott a nem mindennapi kísérletbe, és azt tapasztalta, hogy idővel különbséget tudott tenni az érzelmi és a valódi éhség között. Már nem akart enni csak azért, mert megkívánt valamit, csak akkor, ha éhes volt.

Számost élelmiszert kiiktatott az étkezéséből a blogger Forrás: Shutterstock

Úgy véli, sokan azért nem akarnak lemondani az alkoholról, mert úgy gondolják, akkor megszűnne a szociális életük. Ő azonban kitartó volt. Annak ellenére, hogy majdnem egy hónapig nem ivott alkoholt, ugyanúgy elkísérte a barátait sátorozni, koncertekre és fesztiválozni. Jól érezte magát egy korty alkohol nélkül is.

Úgy érzi, a különböző ételek megvonásával sokkal több lett az energiája. Míg eddig mindennap 7–8 óra alvásra volt szüksége, a diéta alatt és után már elég volt napi 6 óra is ahhoz, hogy teljesen kipihent legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.