140 kilósra hízott a stresszevéstől Lagzi Lajcsi

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos elhízás Lagzi Lajcsi stresszevés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajcsi bevallotta, hogy évekig stresszevő volt, ezért hízott meg régebben 130-140 kilóra. Felismerte, hogy ha nem fogy le, akkor életveszélyes állapotba kerül.

"A túlsúly borzasztó teher. Betegesen kövér voltam, és ez sok stresszt is okozott. Ez és az egyéb nyomás miatt lettem stresszevő, ez abszolút fejben dől el. Állandóan ettem, igaz, nem nagy adagokat, de folyamatosan, ennek az lett az eredménye, hogy nagyon elhíztam. (...) Ennek a lelki és fizikai tünetei is jelentkeztek. Sokkal többet kellett aludnom, fáradékonyabb voltam, a vérnyomáson felment, a vércukrom pedig messze volt a normálistól. Annyiféle módszert kipróbáltam, mivel lehetne lefogyni, de szinte semmi nem vált be. Pedig tudtam, a zabálást abba kell hagyni, mert ha én ezen nem változtatok, akkor baj lesz. A családom iránt volt bennem felelősségtudat, hiszen még picik voltak a gyerekeim, és az orvosok azt mondták, ha nem fogyok le, a várható életkorom megrövidül" – mondta Jakupcsek Gabriella műsorában a zenész, aki életveszélyes diétába kezdett. Szinte semmit sem ehetett, csak folyadékot vehetett magához. "Jött egy szélhámos, aki elhitette velem, a fényevődiéta segíthet rajtam. Hittem benne, de nagyon rossz állapotba kerültem. Elvékonyodott a hangom, remegett a kezem és a lábam, nyolcvanöt kilóra fogytam. Akkor a feleségem, Bogi vetett ennek véget. Egyik nap rám nézett, és azt mondta: „Apa, ebből elég!"

Galambos Lajos Forrás: TV2

Galambos Lajosnál végül a zsírdiéta vezetett eredményre, jelenleg is e szerint étkezik. Nagyon ügyel arra, miből mennyit eszik.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.