Hódi Pamela Srí Lanka bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela bikiniben mutatta meg magát a tengerparton.

Hódi Pamela jelenleg Srí Lankán forgatja az Ázsia Expressz második évadát, és az egzotikus helyre természetesen bikinit is vitt magával. A közösségi oldalán meg is mutatta, hogyan áll rajta az aprócska darab.

A rajongókat teljesen lenyűgözte a képpel, volt, aki kijelentette, nem is érti, miért nem kellett annak idején Berki Krisztiánnak és akadt olyan is, aki csupán ennyit írt: „Mazsika elbújhat melletted”.

90 kilót adott le – egy durva baleset döbbentette rá, hogy életmódot kell váltaniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190411-kyle-brown-latham-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlKyle Brown-Latham legrosszabb időszakában 185 kiló volt. Egy súlyos balesetnek kellett történnie, hogy rájöjjön: változtatnia kell az életén. A baleset okozta fájdalmak az egész életmódváltását végigkísérték, de ennek ellenére is kitartott, és elérte a célját. Ismerd meg Kyle történetét! Ez Zsír!OrigoNincs ennél izzasztóbb 5 perc: próbáld ki a plank kihívásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190412-5-perces-plank-kihivas.htmlA plank gyakorlatról ódákat lehet zengeni, annyira hatékony, és annyira sok jótékony hatása van. Következzen most egy 5 perces kihívás, amely garantáltan megizzaszt. Ez Zsír!OrigoFürdőruhában mutatta meg csodás alakját Ördög Nóra – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190414-furdoruhaban-mutatta-meg-csodas-alakjat-ordog-nora.htmlA naplementében mutatta meg csodás sziluettjét Ördög Nóra. Ez Zsír!--46 napig csak sörön élt egy férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190410-46-napig-csak-soron-elt-egy-ferfi.html46 napon keresztül csakis sörön élt egy férfi: elárulta, hogyan élte meg ezt az időszakot. Ez Zsír!OrigoRich Froning Jr. testépítő bajnok ezzel a 7 étellel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-rich-froning-jr-testepitobajnok-ezzel-a-7-etellel-tartja-magat-formaban.htmlRich Froning Jr. testépítő bajnokot minden idők legfittebb embereként szokták emlegetni. A sportoló most elárulta, mi az a 7 étel, ami segít neki abban, hogy fejlődjön a teste. Ez Zsír!--5 tévhit az edzésről és a fogyásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190407-5-tevhit-az-edzesrol-es-a-fogyasrol-ezt-kell-tenni.htmlEgyre több ember sportol hazánkban is, legyen szó csapatsportról vagy egyéni tréningről. Ráadásul a nyár közeledtével még többen kezdenek alakformálásba. Azonban kevesebben vannak azok, akik az edzést igazán tudatosan, a szervezetük minden rezgését és igényét figyelembe véve végzik. Pedig mindez nagyon fontos ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy azt gondolták, mindent megtesznek az alakformálásért, de mégsem jött a várt eredmény. Szomor Dávid személyi edző elárulta a legnagyobb általánosan elterjedt tévhiteket az edzéssel és a fogyással kapcsolatban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.