Tóth Andi keményen edz azért, hogy megtartsa az alakját

énekesnő Tóth Andi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andi fiatal kora ellenére sosem volt elégedett az alakjával, de évről évre egyre inkább kezdi megkedvelni a tükörképét. Jól tudja, hogy sosem lesz 46 kg, de nem is az a célja. Sokkal inkább az, hogy jól érezze magát a bőrében.

Tóth Andi külsején meglátszik, ha boldog és kiegyensúlyozott: akkor sugárzik, ha azonban stresszes időszak van az életében, akkor szaladnak fel rá a kilók. Az énekesnő elárulta, soha nem volt vékony, de már sikerült megbékélnie a testalkatával. Az étkezésre azonban nem figyel oda, mivel imád enni, ezért képtelen betartani a szigorú diétákat, inkább edzéssel formálja az alakját.

Megalázták Kristyn Dingmant a szülés utáni teste miatt – Ezt válaszoltahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190418-megalaztak-kristyn-dingmant-szules-utani-teste-miatt-ezt-valaszolta.htmlCsúnyán megalázta egy kommentelő Kristyn Dingmant, amiért szülés után nincs tökéletes teste: a nő így válaszolt a hozzászólásra. Ez Zsír!OrigoEgyáltalán nem mindegy, hogy milyen tojást veszel és eszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190416-nem-mindegy-milyen-tojast-eszel-ketreces-melyalmos-szabadtartasu-es-okologiai-tartas.htmlAz elmúlt években a tojás visszanyerte jó hírét, miután megvívta harcát a koleszterinnel. Ahogy a kutatások is bizonyították, hogy az LDL koleszterin szintjére nincsen hatással, növekedni kezdett a fogyasztás. Ez egyrészről jó hír, hiszen rengeteg jótékony hatása van a tojásnak, másrészt azonban a nagyipari állattartás problémái árnyékot vetnek a jóízűen elfogyasztott tojásos reggelire. Ez Zsír!OrigoÍgy figyel a testére Diaz: szigorúan tartja az edzéstervét – Videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190417-igy-figyel-testere-diaz-szigoruan-tartja-az-edzestervet.htmlMagyarország egyik legismertebb zenekarának énekese nem csak a színpadon és a stúdióban tesz meg mindent a sikerért. A korábban versenyszerűen kézilabdázó Diaz az utóbbi pár évben testépítőket megszégyenítő formába hozta magát. Ez Zsír!OrigoMr. Rick több mint 10 kilótól szabadult meg: még nincs vége a folyamatnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190417-mr-rick-tobb-mint-10-kilotol-szabadult-meg-meg-nincs-vege-a-folyamatnak.htmlA retróslágerek nagyágyúja, Mr. Rick életmódváltásba kezdett. Eddig 12 kilótól szabadult meg, de még 10 kilót szeretne leadni. Ez Zsír!OrigoTestépítőnek állt Polyák Lilla férje, Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-testepitonek-allt-polyak-lilla-ferje-gomori-andras-mate.htmlTestépítőnek állt Polyák Lilla férje, Gömöri András Máté. Ez Zsír!OrigoMegmutatta bikinis testét Hódi Pamela – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-megmutatta-bikinis-testet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela bikiniben mutatta meg magát a tengerparton. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.