Pumped Gabo durván kigyúrta magát – Fotó

izom edzőterem Pumped Gabo gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo megmutatta kidolgozott felsőtestét.

Pumped Gabo mindig is odafigyelt a külsejére, és ha teheti, minden idejét az edzőteremben tölti. Ennek meg is van az eredménye, a teste csupa izom. Kidolgozott felsőtestét a közösségi oldalán is szívesen villantja meg a követőinek, így tett most is, ezúttal a fürdőszobában szelfizett, csupán egy törülköző takarja a férfiasságát.

Rendszeres sétával adott le 55 kilót – így változott meg a férfi életehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190416-barry-parkes-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.htmlAhogy eljutott arra a pontra, hogy változtatnia kell az életén, onnantól kezdve meg sem állt a célig az 53 éves Barry Parkes, aki rendkívül tudatosan, észszerűen és mindenféle diéta nélkül adott le 55 kilót. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoPörgesd fel az anyagcserédet HIIT edzésselhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190412-anyagcsereporgeto-hiit-edzes.htmlA jó anyagcsere alapvetően meghatározza a súlyunkat. A megfelelően működő anyagcsere amellett, hogy ellátja a szükséges tápanyagokkal a sejtjeinket, nem hagyja felhalmozódni testünkben a salakanyagokat. Éppen ezért az egészséges étrenddel kiegészítve távol tartja, vagy éppen leégeti a pluszkilókat. A jó közérzet már csak a bónusz. A jótékony hatásokért próbáld ki ezt az anyagcsere-pörgető HIIT edzést. Ez Zsír!OrigoMomoko Nakamura elárulja, hogyan kell igazából főzni a rizsthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190418-momoko-nakamura-elarulja-hogyan-kell-igazabol-fozni-a-rizst.htmlMindent tud a rizsről, így csak Rice Girl néven emlegetik Momoko Nakamurát. Most elárulja, hogy a rizsfőzés sokkal összetettebb, mint eddig gondoltuk. Ez Zsír!--5 húsvéti étel, ami rendkívül egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190416-husveti-etelek-amik-nagyon-is-egeszsegesek.htmlÚjabb ünnep, amelynek a középpontjában valójában a nagy családi étkezések állnak. Nincs is ezzel semmi baj, sőt, nagyon is jó, hogy az étkezések így összehozzák a szeretteket. Egyedül a mértéktelen fogyasztásra kell odafigyelni, na és persze arra, hogy minél egészségesebb fogások kerüljenek az asztalra. Szerencsére sok húsvéti étel kifejezetten jótékonyan hat a szervezetünkre. Ez Zsír!OrigoHorváth Éva megmutatta, hogyan mutat a bikiniszezon kezdete előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190417-horvath-eva-megmutatta-hogyan-mutat-a-bikiniszezon-kezdete-elott.htmlHorváth Éva megmutatta, hogyan fest a bikiniszezon kezdete előtt. Ez Zsír!OrigoKészíts paleo kókuszjoghurtot házilag http://www.life.hu/ez-zsir/20190413-keszits-paleo-kokuszjoghurtot-hazilag.htmlA natúr joghurt kiváló választás szinte bármilyen napszakban. Eheted gyümölcsökkel, zabpehellyel, használhatod sütemények alapjaként, vagy akár salátákhoz is. Ám a boltban kaphatók java része cukrozott, sőt, a tejérzékenyek számára abszolút tabunak számítanak. Most mutatunk egy szuper alternatívát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.