A nyári formára készülsz? Ez a 10 perces hasizomgyakorlat neked szól

bikini body hasizom sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők esetében vannak kifejezetten kényes testrészek, mint a comb, a popsi, na és persze a has. Az erős hasizom egyébként nemcsak esztétikailag fontos, de a helyes testtartás miatt is. Az erős mélyizmok leveszik a terhelést a csigolyákról, a derékról. 

Ha unod a hagyományos felüléseket, akkor válts izgalmasabb és nem mellesleg sokkal hatékonyabb gyakorlatokra. A következő videó segítségével mindössze 10 perc alatt mozgathatod át a hasizmodat. Ha sikerül mindennap beiktatnod, garantált lesz a siker.

Az edzés egyperces nyújtással, bemelegítéssel kezdődik, majd jönnek az izzasztó hasizomgyakorlatok, amelyeknek egy része plank, illetve annak változatai. A plank egyébként is az egyik kedvenc gyakorlatunk manapság, érdemes kipróbálni, hiszen a hasizom mellett a törzset, a derekat, a popsit és a combot is erősíti, nem beszélve a karokról.

Ha elsőre nehéznek érzed a gyakorlatokat, ha kezdő vagy a rendszeres mozgás területén, akkor végezd először könnyítve, hiszen minden egyes gyakorlatnak megvan a könnyített verziója, amit szintén bemutatnak. Ne szégyellj azzal indítani, hiszen a fejlődés a lényeg, nem az, hogy elsőre minden tökéletesen sikerüljön.

65 kilót fogyott úgy, hogy havonta megszabadult egy rossz szokásátólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-peter-perez-eletmodvaltassal-fogyott-65-kilot.htmlAki manapság találkozik vele, talán el sem tudja képzelni, hogy egykor a túlsúlyosok táborát erősítette. 155 kiló volt a legmagasabb súlya, innen sikerült lépésről lépésre, kezdetben csak a rossz szokásait kiiktatva lefogyni. Ismerd meg Peter Perez történetét! Ez Zsír!OrigoDiétás receptek banánnalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190424-bananos-receotek-fogyokurazoknak-dietazoknak.htmlA banán nemcsak, hogy jófajta szénhidrát, de az anyagcserére is jó hatással van. Magas a vas-, kálium- és magnéziumtartalma, de B-vitaminban is gazdag. Fogyókúrában azért is ajánlott a fogyasztása, mert természetes cukorpótlóként használható édességek készítésekor. Íme 3 recept, amit te is imádni fogsz, ha nem szívesen mondasz le az édes ízekről a diéta alatt sem. Ez Zsír!OrigoEgyáltalán nem mindegy, hogy milyen tojást veszel és eszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190416-nem-mindegy-milyen-tojast-eszel-ketreces-melyalmos-szabadtartasu-es-okologiai-tartas.htmlAz elmúlt években a tojás visszanyerte jó hírét, miután megvívta harcát a koleszterinnel. Ahogy a kutatások is bizonyították, hogy az LDL koleszterin szintjére nincsen hatással, növekedni kezdett a fogyasztás. Ez egyrészről jó hír, hiszen rengeteg jótékony hatása van a tojásnak, másrészt azonban a nagyipari állattartás problémái árnyékot vetnek a jóízűen elfogyasztott tojásos reggelire. Ez Zsír!OrigoMennyei salátaöntetek, hogy soha ne váljanak unalmassá a zöldségekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190410-mennyei-salataontetek-hogy-soha-ne-valjanak-unalmassa-a-zoldsegek-receptek.htmlA saláta kétségtelenül az egyik legegészségesebb fogás, hiszen tele van zöldségekkel, vagyis kiváló ásványianyag-, vitamin- és rostforrás. Már csak arra kell odafigyelni, hogy a rejtett kalóriatartalom ne rontsa le ezt a jó kis összképet. Ez Zsír!OrigoMinden, amit az SMR hengerről tudni kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190408-smr-henger-mire-es-miert-jo.htmlAz SMR, azaz Self Myofascial Release henger egy önmasszírozó eszköz neve. Az SMR kiválóan használható a bemelegítés és a levezetés fázisaiban, illetve kifejezetten ajánlatos ülőmunkát végzőknek. Garantáljuk, hogy ha egyszer kipróbáltad, az egyik kedvenc eszközöd lesz. Használata nemcsak kellemes, de rengeteg pozitív hatással is bír. Ez Zsír!OrigoVariációk guggolásra – ha tökéletes popsira vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190405-variaciok-guggolasra-ha-tokeletes-popsira-vagysz.htmlMinden nő álma – persze a lapos has mellett – az igazán formás popsi. Ezt pedig nem is olyan nehéz elérni, mint gondolnád. Napi 5 perces gyakorlatsorral is közelebb kerülhetsz a tökéletes formához. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.