Így állapítsd meg egyszerűen, túlsúlyos vagy-e

Forrás: Shutterstock -
módszer fonal túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy egyszerű módszer arra, hogy megállapítsd, túlsúlyos vagy-e.

Egy nagyon érdekes módszerről számolt be a Daily Mail. A portál azt írja, orvos nélkül is könnyedén megállapíthatjuk, hogy a ránk rakódott pluszkilók még egészségesnek számítanak-e vagy pedig már túlsúlyosak vagyunk.

Csupán egyetlen eszközre lesz szükségünk: egy fonalra. A fonalat vágjuk olyan hosszúra, mint amilyenek mi magunk vagyunk. Ezt követően hajtsuk félbe, és tekerjük körbe a hasunkon. Ha a fonal két vége összeér, akkor nem kell aggódnunk, nem vagyunk túlsúlyosak.

Egy fonal segíthet a mérésben Forrás: Shutterstock
Még csak 14 éves volt, amikor elérte a 130 kilót, de csak felnőttként sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190503-amber-neal-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlAmber Neal már 14 évesen is 130 kiló volt, a főiskolán pedig elérte a 160-at. Nagyon hosszú út vezetett el odáig, míg végül ki tudott állni önmagáért, és segítséget kért a mértéktelen evészavar, a depresszió és a szorongás leküzdésében. Ismerd meg Amber történetét! Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi majdnem 10 kilót adott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190506-schobert-norbi-majdnem-10-kilot-adott-le.htmlSchobert Norbinak gyorsan sikerült megszabadulnia a feleslegtől, amit direkt szedett fel. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoA nyári formára készülsz? Ez a 10 perces hasizomgyakorlat neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190502-10-perces-hasizomgyakorlat-a-tonusos-hasizmokert.htmlA nők esetében vannak kifejezetten kényes testrészek, mint a comb, a popsi, na és persze a has. Az erős hasizom egyébként nemcsak esztétikailag fontos, de a helyes testtartás miatt is. Az erős mélyizmok leveszik a terhelést a csigolyákról, a derékról. Ez Zsír!OrigoAnyák napi sütemény - Csupa csokoládés és cukormentes muffinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-anyak-napi-sutemeny-csokolades-cukormentes-muffin-recept.htmlA muffin elkészítése még azok számára is remek lehetőséget kínál, akik nem érzik túl otthonosan magukat a konyhában, és túl vannak már pár odaégett vagy épp félig nyers süteményélményen. Annál pedig, hogy szinte bűntelenül fogyaszthatjuk a cukormentes változatait, ráadásul a csokoládé mámorító közegében, nincs is jobb dolog anyák napján. Jó, természetesen van, de kiegészítésként egyszerűen álomszerű. Ez Zsír!OrigoKísérlettel bizonyították, hogy teljesen felesleges cukrot tenni a teánkbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-kiserlettel-bizonyitottak-hogy-teljesen-felesleges-cukrot-tenni-a-teankba.htmlAzt tudjuk, hogy a cukor nem a világ legegészségesebb dolga, ám az emberek többsége a teájába mégis belecsempészi. Most kutatással bizonyították, hogy teljesen felesleges ezt az italt is megcukrozni. Ez Zsír!--Szögeczki Ági és Megyeri Csilla egymással küzdenekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190430-szogeczki-agi-es-megyeri-csilla-egymassal-kuzdenek.htmlEgymásnak feszült Szögeczki Ági és Megyeri Csilla. A Több mint testőr című műsorban egy-egy csapattal versenyeznek abban, hogy ki képes többet fogyni. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.