Schobert Norbi majdnem 10 kilót adott le

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fogyás kiló Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbinak gyorsan sikerült megszabadulnia a feleslegtől, amit direkt szedett fel. 

Schobert Norbi az utóbbi időben felszedett magára jó pár kilót, ám ez nem véletlenül történt. Direkt hízott meg, hogy kiderítse, mennyi idő alatt sikerül újra a régi formájában tündökölnie.

Schobert Norbi 9 kilót fogyott Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Mivel már nem dolgozom fitneszedzőként, nagyon vártam és közben izgultam is, milyen lesz újra közönség elé állni. A nagy izgalomban pedig le is adtam kilenc kilót az űrhajósdiétámmal. Megdolgoztam érte, hogy fitt legyek és szálkás, és ne legyek ciki a színpadon” – nyilatkozta Norbi a FemCafénak.

Még csak 14 éves volt, amikor elérte a 130 kilót, de csak felnőttként sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190503-amber-neal-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlAmber Neal már 14 évesen is 130 kiló volt, a főiskolán pedig elérte a 160-at. Nagyon hosszú út vezetett el odáig, míg végül ki tudott állni önmagáért, és segítséget kért a mértéktelen evészavar, a depresszió és a szorongás leküzdésében. Ismerd meg Amber történetét! Ez Zsír!OrigoA nyári formára készülsz? Ez a 10 perces hasizomgyakorlat neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190502-10-perces-hasizomgyakorlat-a-tonusos-hasizmokert.htmlA nők esetében vannak kifejezetten kényes testrészek, mint a comb, a popsi, na és persze a has. Az erős hasizom egyébként nemcsak esztétikailag fontos, de a helyes testtartás miatt is. Az erős mélyizmok leveszik a terhelést a csigolyákról, a derékról. Ez Zsír!OrigoAnyák napi sütemény - Csupa csokoládés és cukormentes muffinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-anyak-napi-sutemeny-csokolades-cukormentes-muffin-recept.htmlA muffin elkészítése még azok számára is remek lehetőséget kínál, akik nem érzik túl otthonosan magukat a konyhában, és túl vannak már pár odaégett vagy épp félig nyers süteményélményen. Annál pedig, hogy szinte bűntelenül fogyaszthatjuk a cukormentes változatait, ráadásul a csokoládé mámorító közegében, nincs is jobb dolog anyák napján. Jó, természetesen van, de kiegészítésként egyszerűen álomszerű. Ez Zsír!OrigoKísérlettel bizonyították, hogy teljesen felesleges cukrot tenni a teánkbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-kiserlettel-bizonyitottak-hogy-teljesen-felesleges-cukrot-tenni-a-teankba.htmlAzt tudjuk, hogy a cukor nem a világ legegészségesebb dolga, ám az emberek többsége a teájába mégis belecsempészi. Most kutatással bizonyították, hogy teljesen felesleges ezt az italt is megcukrozni. Ez Zsír!--5 ok, amiért a mosolygás nagyon is egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190430-a-mosolygas-nagyon-is-egeszseges.htmlAz egészséges életmódnak a testi egészség csak egy része. A lélek, a psziché egészsége is ugyanolyan fontos, ha kiegyensúlyozott, boldog életet szeretnénk élni. Ez is egy jókora téma, amihez hozzátartozik a relaxációtól kezdve a természetbe való kiszabadulásig a mosolygás is. Most essen szó ez utóbbi szerepéről! Ez Zsír!OrigoDurván lefogyott Tóth Andi – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190503-durvan-lefogyott-toth-andi.htmlTóth Andi elárulta, egészségi problémák miatt fogyott le az utóbbi időben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.