Egy amerikai anyuka elárulta, hogyan sikerült súlyfeleslegétől megszabadulnia

diéta anyuka fogyás gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai anyuka, aki egész életében túlsúllyal küzdött, elárulta, hogyan sikerült lefogynia.

Alexandra Symons világéletében súlyproblémákkal küzdött. Hiába próbált lefogyni, egy idő után rendre visszakúsztak a plusz kilók. Bár a kellemes személyisége miatt mindig is sok barátja volt, külseje miatt rosszul érezte magát a bőrében.

Rátalált a szerelem is, férjhez ment, és annak ellenére, hogy párja elfogadta olyannak, amilyen, elege lett a súlyfeleslegből. Miután a gyermekei megszülettek, a helyzet még rosszabb lett.

Éreztem, hogy nem élhetek így tovább. 30 éves voltam és tudtam, hogy valamit változtatni kell. Folyton csak rettegtem, ha eszek egy falatot is, tovább hízom. Persze a férjem mondogatta, hogy így is szép vagyok, de nekem ez nem volt elég.”

Az utolsó lökést az adta meg a változtatáshoz, hogy a túlsúlya miatt már anyateje sem volt, így nem tudta szoptatni a gyermekét.

Végül ellátogatott egy szakemberhez, aki a gyomorszűkítő műtétet ajánlotta neki. Bár ez egy igen drasztikus módszer, Alexandra úgy érezte, nincs más választása.

Azóta az egész életmódját megváltoztatta, kisebb adagokat fogyaszt és folyamatosan elkezdett fogyni. Közösségi oldalán bárki figyelemmel követheti az életét, ma már bombaformában van és újra gyermeket vár – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.