Mohammed Arbrar a világ legkövérebb gyereke: 196 kilós

kövér Mohammed Arbrar gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pakisztáni Mohammed Arbrar a világ legkövérebb gyermeke. A fiú még csak 10 éves, de már több mint 196 kilót nyom. Életmentő műtétre készül.

A 10 éves Mohammed Arbrar étvágya szinte a születésétől fogva kielégíthetetlen volt, és mára több mint 196 kilósra hízott. Ő jelenleg a világ legkövérebb gyermeke. Naponta négy felnőtt adagjának megfelelő mennyiségű ételt fogyaszt el, és már járni is alig bír. Egészséges testvéreivel sem tud játszani, iskolába pedig soha nem járt, mivel három lépésnél többet nehezen tud megtenni.


A szülei azonban most reménykednek, hogy hamarosan normális életet élhet a pakisztáni fiú, ugyanis életmentő műtétet fognak rajta végrehajtani. Dr. Maazdal fogja megműteni a fiút, és eltávolítják a gyomrának egy részét, hogy ne tudjon annyit enni. „Soha nem vesztettük el a reményt, hogy orvosi segítséget kapunk"mondta a fiú anyja.

Egy amerikai anyuka elárulta, hogyan sikerült súlyfeleslegétől megszabadulniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190507-egy-amerikai-anyuka-elarulta-hogyan-sikerult-sulyfeleslegetol-megszabadulnia.htmlEgy amerikai anyuka, aki egész életében túlsúllyal küzdött, elárulta, hogyan sikerült lefogynia. Ez Zsír!OrigoTilápia-buli – a világ legeredményesebb diétája Németh Dorottya fitneszvilágbajnok ajánlásávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190507-tilapiabuli-a-vilag-legeredmenyesebb-dietaja-nemeth-dorottya-fitneszvilagbajnok-ajanlasaval.htmlEzer meg ezer diéta kering a nagyvilágban, amik rövid távú megoldást vagy csak jojóeffektust eredményeznek. Most megosztunk veletek egy olyan módszert, ami bár tovább tart, mint a last minute fogyókúrák, mégis érdemes végigcsinálni, mert teljesen átalakítja a tested. Ez Zsír!OrigoKokó küldetése megszerettetni a futást az emberekkelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190507-nemzeti-futoverseny-koko-kuldetese-megszerettetni-a-futast-az-emberekkel.htmlJúnius 8-án első alkalommal rendezik meg a Nemzeti Futóversenyt Budapesten. Az esemény célja, hogy minden magyar ember figyelmét felhívja az egészséges életmód és a rendszeres sport fontosságára, a befolyt nevezési díjakból pedig preventív, egészségmegőrző programokat támogatnak. Ez Zsír!OrigoÍgy állapítsd meg egyszerűen, túlsúlyos vagy-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190506-igy-allapitsd-meg-egyszeruen-tulsulyos-vagye.htmlLétezik egy egyszerű módszer arra, hogy megállapítsd, túlsúlyos vagy-e. Ez Zsír!OrigoKovi, az egykori pornóproducer 85 kiló súlyfeleslegtől szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190506-kovi-az-egykori-pornoproducer-85-kilo-sulyfeleslegtol-szabadult-meg.htmlMagas vérnyomást, megemelkedett vércukorszintet és erős fájdalmakat is okozott Kovács Kovi Istvánnak az a hatalmas súlyfelesleg, amelyet a testén kellett cipelnie. Az egykori pornóproducer most 85 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!Fotó: Hirling Bálint - OrigoMég csak 14 éves volt, amikor elérte a 130 kilót, de csak felnőttként sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190503-amber-neal-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlAmber Neal már 14 évesen is 130 kiló volt, a főiskolán pedig elérte a 160-at. Nagyon hosszú út vezetett el odáig, míg végül ki tudott állni önmagáért, és segítséget kért a mértéktelen evészavar, a depresszió és a szorongás leküzdésében. Ismerd meg Amber történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.