Horváth Éva elárulta, hogyan tartja magát formában

diéta Horváth Éva bikiniszezon bikini csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva elárulta, hogyan hozza magát formába a fotózásokra.

Horváth Éva anyukaként is igazi bombázó. Most elárulta, van néhány trükkje, hogyan is hozza magát formába a fotózásokra vagy éppen a bikiniszezonra. Sokat sportol, és gyakran diétázik.

Ha tudom, hogy egy fotózásra kell felkészülnöm, akkor előtte tíz nappal kezdem az aktív odafigyelést. A szénhidrátot ilyenkor szinte teljesen kiiktatom, a kenyeret, a cukrot minimálisra csökkentem, ha lehet, elhagyom, ez nem azt jelenti, hogy egy kis sárgarépa vagy édesburgonya nem fér bele, csak sokkal jobban odafigyelek arra, hogy mit eszem. (...) A futásban az a szuper, hogy bárkinek beilleszthető a napirendjébe, hiszen csak tőlünk függ, mikor megyünk le, a hatása pedig nagyon gyorsan jelentkezik" – idézi Horváth Éva szavait a Bors.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ki szeretné már a nyarat ? ☝️ ☝️☝️ @origamibikiniofficial @gregusmate

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

A leghatékonyabb tricepszedzés nőknek – Számolj le az integetőhájjalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-a-leghatekonyabb-tricepsz-edzes-noknek-dolgozd-le-az-integetohajat.htmlA nyár vészesen közeledik, a nők pedig lázasan dolgoznak a comb és popsi formálásán. Ám nem csak ezek a területek azok, amelyek a jó idő közeledtével előtérbe kerülnek. Sajnos sokan a kar kidolgozását kifelejtik, vagy nem helyeznek rá elég hangsúlyt, pedig az integetőháj igen kiábrándító tud lenni. Ez Zsír!OrigoSok rajtad a súlyfelesleg? Túlsúly esetén csökkenhet a vasfelszívódáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190514-tulsuly-eseten-csokkenhet-a-vasfelszivodas.htmlNem csak a kismamák, a vegetáriánus étrendet követők vagy éppen az élsportolók veszélyeztetettebbek a vashiány szempontjából. A túlsúlyos férfiak és nők is érintettek, ugyanis a túlsúly csökkentheti a vas felszívódását. Ez Zsír!OrigoEgy mérőszalag segítségével megtudhatod, valóban van-e rajtad súlyfelesleghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-egy-meroszalag-segitsegevel-megtudhatod-valoban-vane-rajtad-sulyfelesleg.htmlSokan a BMI kalkulátort használják, ha szeretnék megtudni, van-e rajtuk súlyfelesleg. Ám ez sok dolgot nem vesz figyelem. Egy szakértő most elárul egy egyszerűbb és szerinte hatásosabb módszert. Nincs szükség hozzá másra, csupán egy mérőszalagra. Ez Zsír!OrigoIlyen jótékony hatásai vannak a szervezetre a datolyánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-ilyen-jotekony-hatasai-vannak-a-szervezetre-a-datolyanak.htmlHabár hivatalosan nem tekinthető szuperételnek a datolya, nagyon közel áll hozzá. Azon kívül ugyanis, hogy finom, rengeteg egészségügyi előnye van a fogyasztásának. Csodát tesz a testeddel, ha mindennap eszel belőle. Ez Zsír!OrigoJelek arra, hogy változtatnod kell az étrendedenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190509-jelek-hogy-valtoztatnod-kell-az-etrendeden.htmlA nem megfelelő táplálkozás súlyos hiánybetegségekhez is vezethet. Ezt azonban a legrosszabb lépés lenne megvárni, érdemes minél előbb tudatos étkezésre váltani az egészségünk érdekében. Van néhány olyan jel, amely egyértelműen tudatja, hogy rosszul eszel, figyelj oda rájuk, és lépj időben! Ez Zsír!OrigoEgy amerikai anyuka elárulta, hogyan sikerült súlyfeleslegétől megszabadulniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190507-egy-amerikai-anyuka-elarulta-hogyan-sikerult-sulyfeleslegetol-megszabadulnia.htmlEgy amerikai anyuka, aki egész életében túlsúllyal küzdött, elárulta, hogyan sikerült lefogynia. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.