Gönczi Gábor 10 kilótól szabadult meg

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
diéta Gönczi Gábor fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gáborra észrevétlenül kúsztak fel a kilók kisfia születése után, ám hiú emberként nagyon zavarta a felesleg, ezért gyorsan megszabadult tőle. 

Gönczi Gábor szinte észre sem vette, hogy felszaladt rá jó pár kiló plusz, amikor pedig szembesítették súlyfeleslegével, teljesen ledöbbent.

Gönczi Gábor 10 kilót fogyott Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Apukatestem lett az elmúlt 1-2 évben, amióta Áron megszületett. Azóta nyilván ő van a középpontban és magamra egy kicsit kevesebbet figyeltem. Na, mondjuk ki: elengedtem magam, miközben a feleségem egy sudár, vékony, csinos, sportos feleség és asszony és nő. Én meg közben egy kis apuka lettem mellette. Ő nagyon szeretett engem úgy is” – mondta Gábor, akinek szemét az öltöztetők nyitották fel. Egy életnagyságú papírbábut készítettek akkori állapotáról, ami sokként hatott rá. Ennek köszönheti, hogy 10 kilótól szabadult meg másfél hónap alatt.

Köllő Babett egyik gyűrűje 5 milliónál is többet érhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kollo-babett-egyik-gyuruje-5-millional-is-tobbet-er.htmlKöllő Babett az ékszerek szerelmese, imádja a különleges darabokat, ez azonban nem azt jelenti, hogy mindig a legdrágábbra fáj a foga. Van otthon azonban egy nagyon értékes darabja. TV + Sztárok--Soha nem nézi vissza a Jóbarátok részeit Lisa Kudrow http://www.life.hu/sztarok/20190516-soha-nem-nezi-vissza-a-sorozat-reszeit-lisa-kudrow.htmlMeglepő kijelentést tett Lisa Kudrow egy interjúban. TV + Sztárok--Zimány Linda a Gresham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zimany-linda-a-greshampalota-elott-adott-csokot-guzmics-richardnak.htmlZimány Linda féltve őrzi a magánéletét, de hiába, csúnyán lebukott: ezzel a focistával kavar. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája sem ismerte fel http://www.life.hu/sztarok/20190516-demcsak-zsuzsa-arca-annyira-megvaltozott-hogy-kollegaja-nem-ismerte-fel.htmlMindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája sem ismerte fel http://www.life.hu/sztarok/20190516-demcsak-zsuzsa-arca-annyira-megvaltozott-hogy-kollegaja-nem-ismerte-fel.htmlMindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. TV + SztárokOrigoIntim titkokat árult el a házasságáról Dobó Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-intim-titkokat-arult-el-hazassagarol-dobo-agi.htmlDobó Ági a közösségi oldalán válaszolt rajongói nem túl diszkrét kérdéseire. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.