Íme a csodaital, amely frissít és segít eltüntetni a kilókat is

Forrás: Shutterstock -
ital fogyás gyömbér citrom zsírégetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a jó idő, amikor még inkább kívánjuk a finom frissítő italokat. Ám az alakunknak nem tesz jót, ha cukros italokat fogyasztunk. Készíthetünk magunknak olyan frissítőket, amelyek még a felesleges kilók eltüntetésében is segítenek. 

Unod a vizet, de nem szeretnél cukros üdítőket inni? Vannak olyan egészséges alternatívák, amelyek nemcsak finomak, de abban is segítenek, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól.

Citromos-gyömbéres ital

Melegen fogyaszd reggel, felkelés után, a meleg víz ugyanis beindítja az emésztést. A citrom nemcsak vitaminokban gazdag, de gyorsítja az anyagcserét, emellett tisztító hatása is van. A gyömbér pedig természetes méregtelenítő, és jó hatással van a bélmozgásra.

Elkészítés:

1 bögre meleg, de nem forró vízbe facsarj egy fél citromot, reszelj bele egy ujjnyi gyömbért, pár perc után szűrd le az egészet, és idd meg még melegen!

A citromos-gyömbéres ital felpörgeti az anyagcserét Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.