Németh Dorottya fitneszvilágbajnok megmutatta, hogyan nézett ki a szülés után – fotó

Németh Dorottya szülés után fitneszvilágbajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Dorottya fitneszvilágbajnok nem kér a közösségi média kozmetikázott álvalóságából. Büszkén és bátran megmutatta szülés utáni testét.

Németh Dorottya kétszeres világbajnok fitneszmodell nem akar hazudni a követőinek, és úgy tenni, mintha szülés után máris olyan lenne az alakja, mintha mi sem történt volna. Inkább megmutatta a valóságot. Az első fotója a szülés után készült, a második 4 hónappal később, amikor eldöntötte, ismét edzeni kezd. A harmadik pedig az eddig elért eredményt mutatja.

nem fogom megjátszani nektek a nagy fitladyt, aki huuu, de könnyen vette a terhességet, akinek nem torzult el a teste, akinek nem voltak mélypontjai,

Így búcsúznak a kollégák Niki Laudátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-igy-bucsuznak-a-kollegak-niki-laudatol.htmlSzívszorító bejegyzésekkel emlékeznek meg a közösségi oldalon a kollégák a tegnap elhunyt Niki Laudára. TV + Sztárok--Rubint Réka elárulta, hogyan fogyott le kisfia, Norbikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190521-rubint-reka-elarulta-hogyan-fogyott-le-kisfia-norbika.htmlRubint Réka elárulta, hogyan sikerült kisfiának, Norbikának kockásra gyúrnia a hasát. Ez Zsír!OrigoÍme a csodaital, amely frissít és segít eltüntetni a kilókat ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20190521-ime-a-csodaital-mely-frissit-es-segit-eltuntetni-a-kilokat-is.htmlKözeleg a jó idő, amikor még inkább kívánjuk a finom frissítő italokat. Ám az alakunknak nem tesz jót, ha cukros italokat fogyasztunk. Készíthetünk magunknak olyan frissítőket, amelyek még a felesleges kilók eltüntetésében is segítenek. Ez Zsír!--Huszonévesnek nézik az anyukát, pedig már elmúlt 47http://www.life.hu/ez-zsir/20190520-huszonevesnek-nezik-az-anyukat-pedig-mar-elmult-47.htmlAkár húsz évet is letagadhatna a korából egy 47 esztendős anyuka, ám a módszere, hogy minél fiatalabbnak tűnjön, nem épp a legegészségesebb. Ez Zsír!OrigoÍzletes házi fűszervaj - így készítsd el!http://www.life.hu/ez-zsir/20190517-izletes-hazi-fuszervaj-recept.htmlA rendkívül egyszerűen elkészíthető fűszervaj mellé nem is kell más, csak egy ízletes kenyér vagy bagett, és már kész is a reggeli ízorgia. Ez Zsír!OrigoEgy héttel a szülés után mutatta meg a hasát Kayla Itsines fitneszedzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-egy-hettel-szules-utan-mutatta-meg-hasat-kayla-itsines-fitneszedzo.htmlNem takargatja a pluszkilóit a követői előtt az a fitneszedző, aki nemrég szült. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.