Imádsz táncolni? Akkor égess vele zsírt!

kardió tánc zsírégetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy a tánc a legjobb kalóriaégető sportok között van? Ráadásul a legélvezhetőbb mozgásformák egyike, így érdemes kipróbálnod. 

Ez a 30 perces táncos kardió garantáltan feltölt egy hosszú nap után is. Ha már itt tartunk, egy fárasztó nap végén ráadásul sokkal könnyebb egy kis táncot beiktatni, mint bármilyen más edzésnek nekiállni. A tánc felszabadító, és azzal sem kell foglalkoznod, ha nem tökéletesen csinálod. Lényeg, hogy mozogj, ugrálj, tombolj 30 percig, szabadítsd fel az elmédet, és add meg a testednek a napi betevő mozgást.

A következő videó úgy van felépítve, hogy alaposan átmozgassa minden porcikádat. Néhány perces bemelegítés után jöhetnek is a gyakorlatok. Az ugrálósabb, táncosabb elemeket meg-meg szakítja egy-egy lassabban végzett erősítő gyakorlat, és ne izgulj, még ők is beiktatnak közben egy szünetet.

Minden, amit tudni akartál a kardióedzésről

Miért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni, és milyen intenzitással? Katus Attila most beavat benneteket a kardióedzés rejtelmeibe. Olvasd el korábbi cikkünket!

5 + 1 ok, hogy miért egyél minél több eprethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190522-ezert-egyel-minel-tobb-epret-indul-az-eperszezon.htmlEz a pirosló, külsejében is csodálatos gyümölcs legalább annyira finom, mint amennyire egészséges. Érdemes kiélvezni a szezonját, és minél többet fogyasztani a frissen szedett eperből. Ez Zsír!OrigoSikertörténet: 35 kilót fogyott, és személyi edző letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190520-35-kilot-fogyott-es-szemelyi-edzo-lett-joseph-bugos-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA legtöbb életmódváltóval ellentétben Joseph Bugos egyáltalán nem volt túlsúlyos kisgyerek, sőt a középiskolában végig sportolt. Aztán jött egy 180 fokos fordulat. A 30 éves férfi végül újra a kezébe vette az irányítást, és újra megtanulta szeretni önmagát. Ismerd meg Joseph történetét! Ez Zsír!OrigoÍzletes házi fűszervaj - így készítsd el!http://www.life.hu/ez-zsir/20190517-izletes-hazi-fuszervaj-recept.htmlA rendkívül egyszerűen elkészíthető fűszervaj mellé nem is kell más, csak egy ízletes kenyér vagy bagett, és már kész is a reggeli ízorgia. Ez Zsír!OrigoLeküzdhetetlen a cukor iránti vágyad? Így tehetsz ellene!http://www.life.hu/ez-zsir/20190516-lekuzdhetetlen-a-cukor-iranti-vagyad-igy-tehetsz-ellene.htmlA cukor iránti vágy rengeteg ember számára leküzdhetetlen. Gyakran sajnos már függőségről beszélhetünk, egy rendkívül egészségkárosító függőségről, ami rengeteg betegségnek is okozója lehet. A mérsékelt cukorfogyasztásra így nem csak túlsúlyosként kell odafigyelni. Következzen néhány tipp, amivel leküzdheted a cukor iránti vágyat. Ez Zsír!OrigoUnod a felüléseket? Három gyakorlat a kockahasérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190515-gyakorlatok-a-kockahasert.htmlHabár az időjárás nem ezt mutatja, már május közepén járunk, lassan a végső hajrában, ami a nyári formát illeti. Ha te is szeretnél néhány extra hasizomgyakorlatot beiktatni a mindennapjaidba, akkor próbáld ki ezeket! Ez Zsír!Origo85 kilót fogyott, miután megtanult főznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190510-patrick-eslick-85-kilot-fogyott-amikor-megtanult-fozni.htmlPatrick Eslick gyerekkora óta túlsúlyos volt. Érzelmi evése és mindenki előtt eltitkolt homoszexualitása komoly depressziót okozott számára. A főiskola elvégzése után azonban úgy érezte, végre felelősséget kell vállalnia önmagáért. Hogyan sikerült végül lefogynia? Ismerd meg Patrick történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.