Singh Viki alaposan lefogyott: előtte-utána fotót mutatott

fotó fogyás Singh Viki előtte-utána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki megmutatta, hogyan nézett ki egy évvel ezelőtt, és most, 12 kilós fogyás után.

Singh Viki nem titkolja, soha ilyen jól még nem érezte magát a bőrében, fogyása óta sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb. Egy év alatt összesen 12 kilótól sikerült megszabadulnia, és a változás valóban nagyon látványos.

Ezúttal egy előtte és egy utána fotót mutatott magáról a közösségi oldalán.

Josephine Desgrand az Instagramnak köszönheti fogyását: 63 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190524-josephine-desgrand-az-instagramnak-koszonheti-fogyasat-63-kilotol-szabadult-meg.htmlJosephine Desgrand az Instagramnak köszönheti, hogy megváltozott az élete: a közösségi oldal inspirálta fogyásra, most másoknak mutat példát. Ez Zsír!OrigoZimány Linda szépségversenyzős múltjáról vallott: nem ért egyet a sztereotípiákkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190523-zimany-linda-szepsegversenyzos-multjarol-vallott-nem-ert-egyet-a-sztereotipiakkal.htmlHibátlan külső és gyönyörű mosoly. Sokan gondolják azt, hogy mindössze ennyi kell ahhoz, hogy egy fiatal lányból szépségkirálynő válhasson. Zimány Linda több mint 10 évvel ezelőtt csöppent a szépségversenyek világába, azóta nemcsak versenyzőként, de zsűritagként is rengeteg tapasztalattal és élménnyel lett gazdagabb. A Miss Balaton 2019 közeledtével az egykori királynő is visszaemlékezett. Ez Zsír!--Sokat kávézol, teázol? Vagy diétás étrendet követsz? Akkor vasat érdemes szedned, de nem mindegy, hogy mit!http://www.life.hu/ez-zsir/20190523-sokat-kavezol-teazol-vagy-dietas-etrend-akkor-vasat-erdemes-szedned.htmlAz egyoldalú táplálkozással, napjaink változatos diétairányzataival sok vitamintól és ásványi anyagtól, például vastól fosztjuk meg a szervezetünket, pedig utóbbi az életműködéseinkhez elengedhetetlen. A vas teljes megvonása például a szervezet összeomlásához vezet. De nem csak az ételekre kell odafigyelnünk, ha el akarjuk kerülni a vashiányt, az sem mindegy, hogy mit iszunk! Talán nem is gondolnád, de a rendszeres kávézás és teázás is rontja a vas felszívódását. Így pótold a vasat, ha sem a megszokott étrendedről, sem a koffeinadagodról nem akarsz lemondani. Ez Zsír!Origo5 + 1 ok, hogy miért egyél minél több eprethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190522-ezert-egyel-minel-tobb-epret-indul-az-eperszezon.htmlEz a pirosló, külsejében is csodálatos gyümölcs legalább annyira finom, mint amennyire egészséges. Érdemes kiélvezni a szezonját, és minél többet fogyasztani a frissen szedett eperből. Ez Zsír!OrigoNémeth Dorottya fitneszvilágbajnok megmutatta, hogyan nézett ki a szülés után – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190521-nemeth-dorottya-fitneszvilagbajnok-megmutatta-hogyan-nezett-ki-szules-utan.htmlNémeth Dorottya fitneszvilágbajnok nem kér a közösségi média kozmetikázott álvalóságából. Büszkén és bátran megmutatta szülés utáni testét. Ez Zsír!OrigoÍzletes házi fűszervaj - így készítsd el!http://www.life.hu/ez-zsir/20190517-izletes-hazi-fuszervaj-recept.htmlA rendkívül egyszerűen elkészíthető fűszervaj mellé nem is kell más, csak egy ízletes kenyér vagy bagett, és már kész is a reggeli ízorgia. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.