Túlsúlyosnak nevezte Pachmann Pétert Soma Mamagésa

sértés Pachmann Péter Soma Mamagésa túlsúly élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgot mondott élő adásban Soma Mamagésa. A születésnapos énekesnő túlsúlyosnak nevezte Pachmann Péter műsorvezetőt.

A Mokka vendége volt Soma Mamagésa. Az énekesnőt azért hívták meg, mert most ünnepli 53. születésnapját. Kérdezték a testéhez és a korához fűződő viszonyáról is. Ekkor valami olyasmi szaladt ki a száján, amelyet Pachmann Péter műsorvezető lefagyott döbbenettel fogadott.

"Azért ciki mostanában erről beszélni, merthogy van egy olyan világtrend, hogy nemcsak a túlsúly ciki, drágám, nézek rád, hiszen mindketten túlsúlyosak vagyunk" – kezdte a beszélgetést Soma Pachmann Péterre mutatva. A műsorvezető arcára pedig kiült a döbbenet.

51 éves, de 30-nak nézik az anyukát, ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-51-eves-de-30nak-nezik-az-anyukat-ez-a-titka.htmlLegalább két évtizedet letagadhatna a korából egy 51 esztendős anyuka. Ez Zsír!--5 illemszabály, amit erősen érdemes betartani az edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190527-5-illemszabaly-amit-erdemes-erosen-betartani-egy-edzoteremben.htmlAz edzőterem lehet félelmetes, lehet szokatlan vagy otthonos közeg, de az ottani illemszabályok – bár többségük íratlan – mindenkire vonatkoznak. Most az öt legfontosabbat szedtük össze, melyek éppúgy érintik a teljesen kezdőket, mint a heti több alkalommal terembe járókat. Ez Zsír!OrigoElhízáshoz vezethetnek a feldolgozott élelmiszerekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190528-elhizashoz-vezethetnek-a-feldolgozott-elelmiszerek.htmlTöbb evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, ezzel pedig növelik az elhízás kockázatát – derült ki egy friss felmérésből. Ez Zsír!OrigoEgészséges étrendre váltott, így fogyott le a 195 kilós férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190527-nicholas-latham-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár kisgyermekként is túlsúlyos volt, 30 évesen pedig egy drasztikus diéta után elérte mindenkori legmagasabb súlyát: 195 kiló lett. Nicholas Latham ez után határozta el, hogy lefogy. Ismerd meg Nicholas életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoTestünk elfogadására buzdít a 120 kilós plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190527-testuk-elfogadasara-buzdit-a-120-kilos-plus-size-modell.html120 kilójával is tökéletesen érzi magát a bőrében az ausztrál Karla. Ez Zsír!--38 kilóra fogyott anorexiája miatt a műkorcsolyázóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190527-38-kilora-fogyott-anorexiaja-miatt-a-mukorcsolyazo.htmlAnorexiájáról vallott Demi. A műkorcsolyázó lány 38 kilósra fogyott étkezési zavara miatt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.