Ábel Anita elképesztően karcsú egy friss fotóján

vékony karcsú fogyás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalára posztolt friss fotóján jól látszik, hogy az utóbbi időben mennyire lefogyott Ábel Anita.

Ábel Anita csak úgy sugárzik a boldogságtól: az elmúlt fél évben elképesztően sokat fogyott, ráadásul fájdalmas válása után a szerelem is újra rátalált egy sármos olasz séf személyében.

A tévés karcsú alakját most a közösségi oldalán is megmutatta, egy hétvégi eseményről posztolt. A képen jól látszik, mennyire karcsú.

Gömöri András Máté rosszul lett a testépítő versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190603-gomori-andras-mate-rosszul-lett-a-testepito-versenyen.htmlGömöri András Máté, az Operettszínház művésze nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy testépítő lesz. A hétvégén vett részt az első megmérettetésén, és bár rosszul lett, remek eredménnyel zárt. Ez Zsír!--Imád enni a 210 kilós influenszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190528-imad-enni-a-210-kilos-influencer.htmlNem zavarja a túlsúlya Amanda Faye influenszert, akit a pasija is folyton arra bátorít, hogy egyen. Ez Zsír!Origo40 perc, mínusz 400 kalória – Ezt a zsírégető edzést mindenképpen próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20190531-zsiregeto-edzes-40-perc-minusz-400-kaloria.htmlKözeledik a nyár, a shortok, topok és a bikinik időszaka, amikor mindenki szeretné a legjobb formáját hozni. A végső hajrához hoztunk egy teljes testet átmozgató gyakorlatsort, amivel 40 perc alatt 400 kalóriát égethetsz el, miközben a tested szépen formálódik is. Ez Zsír!OrigoTestépítő versenyre készül Gömöri András Máté: utolsó tartalékait emészti felhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190531-testepito-versenyre-keszul-gomori-andras-mate-utolso-tartalekai-emeszti-fel.htmlÉlete első naturál testépítőversenyére készül Gömöri András Máté. Júniusban mérkőzik meg ellenfeleivel az INBA Grand Prix versenyen. A felkészülés utolsó napjai nemcsak testileg, de lelkileg is felemésztik, árnyéka önmagának. Ez Zsír!--16 kilót fogyott Baby Gabihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-16-kilot-fogyott-baby-gabi.htmlBaby Gabi az inzulinrezisztenciája miatt kezdett el diétázni. Ősz óta 16 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoElhízáshoz vezethetnek a feldolgozott élelmiszerekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190528-elhizashoz-vezethetnek-a-feldolgozott-elelmiszerek.htmlTöbb evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, ezzel pedig növelik az elhízás kockázatát – derült ki egy friss felmérésből. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.