Köböl Anita retusálás nélkül, bugyiban mutatta meg alakját

Forrás: Instagram/Köböl Anita -
fehérnemű alak bugyi Köböl Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bugyiban pózol legújabb fotóján Köböl Anita. Azt írja, mindenféle utómunka nélkül tette közzé a fotót, amely edzés előtt készült. 

„Ezen a képen semmi sincsen retusálva! A hasamon látszik, hogy megszorította a nadrág, a combomon ott a zsírégető krém, én pedig épp egy izzasztó infratréner előtt állok. Oké, befeszítettem, de azt is csak azért, mert iszonyúan büszke vagyok arra, hogy az elmúlt hónapok befektetett munkája megtérül és látom az eredményt” – írta legújabb fotójához Köböl Anita, aki bugyiban mutatta meg alakját.

Mint leírta: a sok mozgás ellenére zavarja a combján lévő cellulit, követőitől kér segítséget, hogy megszabaduljon tőle. „A köpölyözést már próbáltam, tök jó, de itt a jó idő és nem akarnék csupa kék-zöld folt lenni ismét. Várom a tippjeiteket kommentben, előre is köszönöm” – írta Köböl Anita, akinek fotójához sorra érkeznek a dicsérő kommentek.

5 ok, amiért hazai zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190605-ezert-fogyassz-hazai-magyar-zoldsegeket-es-gyumolcsoket.htmlVégre itt az igazi szezon, amikor már tényleg bűn import gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztani. Ennek ellenére sajnos a nagyobb áruházakban gyakori, hogy nem a hazai termékek kerülnek ki, így érdemes tudatosan, körültekintően választani. Ez Zsír!OrigoÉtelek, melyeket fogyókúrásnak hiszünk, pedig nem azokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190606-eteleket-melyeket-fogyokurasnak-hiszunk-pedig-nem-azok.htmlSchobet Norbert Szolnokon tartott előadást, ahol elmondta, mik azok az ételek, melyeket fogyókúrásnak hiszünk, pedig nem azok. Ez Zsír!OrigoA nyár slágere: mindent a repcérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-a-repce-jotekony-hatasai-es-felhasznalasai.htmlA repcéről elsősorban mindenkinek a május elején virágzó óriási, sárgán vibráló mezők jutnak eszébe. Felhasználásának lehetőségeiről, jótékony hatásairól már kevesebbet tudunk, pedig rendkívüli hatásai miatt a mindennapi étrendbe kívánkozik. Ez Zsír!OrigoNői kerékpárok, ha a sport és az alakformálás is cél.http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20190605-kerekpar.htmlSokan a mai napig a kerékpárokat, “cask” közlekedési eszközként ismerik. A hagyományos vonalvezetésű női vagy férfi vázas, tipikus városi kerékpárra gondolnak. HirdetésEgy szelet pizza egészségesebb reggeli lehet, mint egy tál gabonapehelyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190603-egy-szelet-pizza-egeszsegesebb-reggeli-lehet-mint-egy-tal-gabonapehely.htmlA reggeli szerepéről korábban már ismertettünk egy érdekes tanulmányt, most pedig azt fogjuk röviden körbejárni, hogy miért is jobb egy tegnapról megmaradt pizzát bedobni a sütőbe, és pár perc alatt elfogyasztani reggelire, mint egy tejes gabonapelyhet. Ez Zsír!OrigoSikertörténet! Viccelődtek rajta, ezért lefogyott a túlsúlyos rendőrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190603-stephen-griffin-fogyasanak-eletmodvaltasasanak-tortenete.htmlAz ír rendőr, Stephen Griffin 155 kilóra hízott úgy, hogy szinte észre sem vette. Sokáig nem zavarta, de aztán jöttek az intő jelek, hogy változtatnia kell. Eddig is sokat fogyott, de még 15 kilótól szeretne megszabadulni. Ismerd meg életmódváltásának történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.